Drama celebrei cântăreţe Mariana Ionescu-Capitănescu. A pierdut 3 sarcini VIDEO

În săptămâna patimilor, Mariana Ionescu Căpitănescu şi-a deschis sufletul şi a povestit dramele prin care a trecut până să îşi ţină în braţe propriii copii. Cântăreaţa de muzică populară a luptat şi a riscat enorm ca să îşi câştige statutul de mamă.

30 apr. 2016, 17:44
Drama celebrei cântăreţe Mariana Ionescu-Capitănescu. A pierdut 3 sarcini VIDEO

„Mie întotdeauna mi-a mers bine ţn cariera artistică şi la un moment dat aşteptam să vină copiii. Nu ştiam că o să fie o încercare cu probleme”, a fost prima mărturisire a celebrei cântăreţe.

Când a rămas prima dată însărcinată, locuia în Canada, dar nu bănuia că bucuria de a deveni mamă va fi umbrită de problemele de sănătate.

„Am pierdut o sarcină în luna a 6-a, deci practic a fost o naştere prematură şi atunci a fost perioada foarte grea pentru mine. Nu voiau să intervină pe o sarcină, cel puţin medicii pe care i-am consultat, am fost şi mi-am spus problema pe care o am şi au spus, nu, o sarcină trebuie să decurgă în mod natural. Dacă organismul şi corpul tău vor să o păstreze, o păstrează, dacă nu, aşa este să fie. Şi, într-o noapte, am pierdut lichidul amiotic şi am avut o naştere cu fătul mort”, a spus Mariana Ionescu Căpitănescu.

La un pas de depresie, artista a aflat că este din nou însărcinată: „Şi urmatoarea sarcină a decurs la fel ca prima, şi tot cu probleme din prima lună şi atunci am pierdut sarcina la 3 luni!”.

Dorinţa de a deveni mamă a întărit-o însă şi i-a dat curaj să încerce a treia oară: „Eram în luna a cincea. Îmi doream atât de mult să am un copil, încât nu ştiam ce să mai fac. Am căutat un medic, am gasit în 1999, această procedură a fost făcută sub anestezie totală, ceea ce nu se mai întâmplă acum, şi era disperarea aceasta că eu îmi revenisem după anestezie, dar nu simţeam fătul că mişcă, mi-era teamă că s-a întâmplat ceva cu fătul, am stat în stres câteva ore. Apoi mi-a spus că îşi revine copilul, a început să mişte şi atunci am început şi eu să îmi revin la normal”.

Când coşmarul părea că s-a terminat, cântăreaţa s-a întors în Canada, dar o veste teribilă avea să îi taie din nou respiraţia. Medicii îi puseseră în vedere că fătul s-ar putea naşte cu o boală genetică: „Pană la urmă mi-am luat acest risc şi am zis că nu cred că nu mă iubeşte Dumnezeu şi iată ca reuşesc, un copil, să duc sarcina până la capat, să ţin un copil în braţe”.

Antony a venit sănătos pe lume şi a primit nota 10 la nastere.

După 7 ani petrecuţi în Canada, Mariana Ionescu Căpitănescu s-a întors acasă. Deşi pe plan profesional şi familial îi mergea de minune, în sinea ei cea mai arzătoare dorinţă era doar pe jumătate împlinită.

A urmat o nouă sarcină, tot cu emoţii pentru artistă, mai ales că micuţa a venit pe lume prematur.: „Această sarcină cu Tara a venit ca o binecuvântare”.