Încă un caz de viol la Constanţa: O tânără susţine că a fost violată în noaptea dintre ani

O tânără de 19 ani susține că a fost violată în noaptea de Revelion. 

08 ian. 2014, 11:41
Încă un caz de viol la Constanţa: O tânără susţine că a fost violată în noaptea dintre ani

Acuzații de viol la Topraisar, scroe reporterntv.ro. O tânără de 19 ani susține că a fost violată în noaptea de Revelion. Atunci ar fi plecat la o petrecere, cu un tânăr din localitate pe care îl cunoștea. Acesta a venit să o ia de acasă cu mașina, împreună cu un prieten.

ŞOCANT: Elevă din Constanţa, îmbătată, drogată, filmată în timp ce făcea sex cu şase colegi la Balul Bobocilor

El a urcat la volan, iar fata în spate, împreună cu amicul acestuia pe care nu îl mai văzuse până atunci. La scurt timp după ce au plecat, bărbatul aflat pe bancheta din spate ar fi lovit-o și obligat-o să întrețină relații sexuale, în timp ce șoferul continua să conducă.

A doua zi, tânăra a făcut plângere la poliție. Astăzi, cei doi tineri, în vârstă de 25 și 26 de ani, au fost găsiți și duși la audieri. Ei nu recunosc acuzațiile aduse.

Mărturii incredibile în cazul elevei DROGATE şi VIOLATE de colegi la Constanţa. Totul a fost filmat

Nu este primul caz de la Constanţa O elevă de 15 ani, de la un liceu din Constanța, a fost filmată în timp ce întreținea relații sexuale cu șase colegi.

Fapta s-ar fi petrecut în luna octombrie, după Balul Bobocilor, într-o cameră închiriată. Nu a trecut mult timp până când povestea să facă înconjurul orașului. Postările pe internet la adresa ei sunt inimaginabile și nu pot fi reproduse.

Părinții minorei însă vor să se facă dreptate. Ei au făcut o plângere penală pentru viol și perversiuni sexuale, scrie reporterntv.ro.

Roxana este elevă la un liceu de prestigiu din Constanţa şi mama ei este un avocat cunoscut. Fata de 15 ani a ajuns în ultimele zile vedetă pe Internet, după ce mai multe poze şi filme din timpul unui presupus viol au fost făcute publice. Cazul a fost preluat de către Parchetul Judecătoriei Constanţa.