DRAMA fără sfârşit a marii campioane CĂTĂLINA PONOR

Catalina Ponor, triplă campioana olimpica, traieste permanent cu teama ca mama ei ar putea pati ceva. Carmen Ponor are probleme mari de sanatate, iar anul trecut a suferit o complicatie in urma careia i-a fost extirpat un rinichi.

21 aug. 2014, 10:38
DRAMA fără sfârşit a marii campioane CĂTĂLINA PONOR

Catalina Ponor, tripla medaliata cu aur la Jocurile Olimpice de la Atena din 2004, a stat tot timpul langa mama sa. Cu un an in urma, Carmen Ponor a trecut peste o grea incercare. A suferit o interventie chirurgicala dificila, in urma careia a ramas fara un rinichi. Mama campioanei incearca sa duca o viata normala, desi urmeaza sa fie inclusa pe lista celor care au nevoie de transplant renal.

„Deocamdata sunt multumita ca rinichiul ramas imi functioneaza cat de cat bine. Acum am un cu totul alt stil de viata. Nu lipseste regimul alimentar, dar nici odihna zilnica”, a explicat Carmen Ponor pentru WOWbiz.ro.

Desi isi vede mama vesela mai tot timpul, Catalina Ponor traieste de un an cu teama ca oricand se poate intampla ceva rau asa ca ori de cate ori e departe de mama sa o suna zilnic pentru a se convinge ca aceasta este bine.