Dramă într-o familie din Vaslui. O fetiţă, în stare gravă la spital după ce a fost călcată de cal VIDEO

O copilă de 12 ani se zbate între viaţă şi moarte la spital după ce a căzut de pe un cal. Mama spune că fetiţa a fost călcată de animal după ce a fost aruncată din şa. Micuţa a suferit răni grave la cap, informează România TV.

09 dec. 2013, 10:19
Dramă într-o familie din Vaslui. O fetiţă, în stare gravă la spital după ce a fost călcată de cal VIDEO

Incidentul a avut loc în comuna Gârceni. Fetiţa a vrut să-şi ajute mama după ce femeia pierduse o vacă pe un câmp. Copila nu a stat pe gânduri, a urcat pe un cal din bătătură şi a pornit în căutarea animalului. Pe drum însă, calul a aruncat-o din şa şi a călcat-o.

„A trântit-o. Cum a mers galop, galop a căzut în faţa iepei şi a mers pe deasupra ei. Era călcată jos, plină de sânge”, a spus mama fetiţei.

Speriată, mama a sunat la 112 şi a cerut o ambulanţă. Fetiţa a ajuns în stare gravă la spital.

„Noi când am ajuns fetiţa era conştientă, deşi suferise un episod de inconştienţă, relativ stabilă, dar fetiţa este într-o stare gravă. Are o plagă parietoccipitală, hemioplegie dreaptă”, a declarat Mădălina Calciu, medic SAJ Vaslui.

Medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte şansele de supravieţuire ale fetiţei. Copila mai are încă patru fraţi mai mari, iar tatăl ei se află la muncă în Spania.

Citeşte şi TRAGEDIE în Cluj. O femeie a fost spulberată pe trecerea de pietoni VIDEO