Drama învăţătorilor arşi de vii în accident. Detalii cutremurătoare la iveală

Doliu într-o localitate din Buzău, unde doi soţi, amândoi învăţători, au ars de vii în accidentul cumplit de pe DN 10. Mașina în care se aflau a luat foc după ce un șofer care conducea cu viteză i-a lovit în plin.

RomaniaTV.net
27 mart. 2018, 11:47
Drama învăţătorilor arşi de vii în accident. Detalii cutremurătoare la iveală

Cei doi soți care au murit luni într-un grav accident de circulaţie erau învățători în comuna Brăiești. Georgel și Nela Ilie se întorceau acasă din Buzău. N-au mai ajuns însă pentru că au fost victimele unui accident teribil care s-a produs pe drumul naţional 10. Un şofer de 26 de ani a patruns pe contrasens si a lovit frontal mașina în care se aflau doi soți, ambii în vârstă de 62 de ani. Învățătorii au rămas încarcerați și au murit carbonizați.

„Din câte am văzut, când m-am apropiat, erau două persoane care au ars de vii acolo. Cel cu Audi cu volan pe dreapta a depăşit coloana… s-a produs impactul între Audi şi Cielo”, a povestit un martor.  

Cei doi învățători deveniseră bunici de curând iar, în vară, ar fi trebuit să participe la nunta fiului lor.

Tânărul vinovat de accident și un alt pasager din mașină au ajuns în stare gravă la spital.

„La sosirea la locul interventiei, au gasit un autoturism incendiat în care se găseau încarcerate două persoane, iar în celălalt alte doua persoane încarcerate”, a declarat col. Valeriu Enache, ISU Buzau.

Şoferul care a provocat tragedia este cercetat acum pentru ucidere din culpă.