DRAMA Marilenei Chelaru: Veselă pe scenă, dar mereu tristă de Crăciun. Află motivul HALUCINANT

Marilena Chelaru este printre puţinele actriţe de la noi care cu fiecare apariţie pe scenă zmulge spectatorilor ropote de aplauze şi zâmbete îndelungate. Sub această "mască", Marilena poartă mereu greutatea unei suferinţe enorme.

RomaniaTV.net
22 dec. 2014, 14:31
DRAMA Marilenei Chelaru: Veselă pe scenă, dar mereu tristă de Crăciun. Află motivul HALUCINANT

Chiar dacă Marilena Chelaru este o prezenţă vie la toate spectacolele sau evenimentele la care participă, actriţa încă nu şi-a revenit complet după pierderea ambilor părinţi. Şi asta, deoarece, de fiecare dată când se apropie Crăciunul, Marilena Chelaru îşi aduce aminte de moartea părinţilor săi care s-a întamplat în urmă cu câţiva ani.

Tatăl ei s-a stins din viaţă în urma unor complicaţii ssuferite din cauza unui accident rutier grav. La scurt timp după decesul tatălui, s-a stins şi mama ei. Femeia era diagnosticată cu diabet, iar de supărare, boala i s-a agravat şi a decedat. Toate aceste nenerociri au avut loc la un interval foarte scurt şi mai ales în preajma Crăciunului.

Într-un interviu recent pentru cei de la WoWBiz, Marilena Chelaru a declarat că pentru ea sărbătorile de iarnă sunt caracterizate doar de cuvântul „tristeţe”, stare care se reflectă şi în activităţile artistei, dar şi în dorinţele pe care le are.

„De sărbători stau acasă cu familia. Nu plec niciunde nici de Crăciun, nici de Revelion. Nu mi-am făcut planuri. Îmi doresc un Crăciun liniştit. De când mi-am pierdut părinţii, asta îmi doresc, linişte. În 1999, tata a murit, chiar în preajma sărbătorilor, iar mama, la o luna după, s-a dus şi ea. Era bolnavă, dar s-a suparat tare că tata a murit şi s-a dus şi ea. A fost cel mai trist şi dureros Crăciun din viaţa mea. Nu vreau să-mi mai amintesc că iar mă apucă plânsul.

Nu am mai făcut nimic, nici proiecte noi, nici tablouri nu am mai vândut. Nici nu am pictat că nu am avut chef. Trebuie să am inspiraţie, nu să pictez aşa… Şi dacă nu am avut starea necesară, nu am mai pictat. Poate mă reapuc după sărbători”, a spus Marilena Chelaru.

Citeşte şi  O actriţă cunoscută vinde tablouri pentru a se întreţine