DRAMĂ NEMĂRGINITĂ pentru Dinu Maxer: „Femeia care mi-a ucis frăţiorul nu a fost pedepsită nici până azi”

Dinu Maxer trăieşte o adevărată dramă de când şi-a pierdut fratele mai mic într-un accident rutier. Din păcate, suferinţa este cu atât mai mare, cu cât cea care a produs accidentul a scăpat nepedepsită de lege.

RomaniaTV.net
01 oct. 2015, 13:00

Potrivit WoWBiz.ro, Dinu Maxer încearcă de 27 de ani să treacă peste tragedia care i-a marcat existenţa şi familia înainte de Revoluţie, atunci când fratele său mai mic a murit într-un accident rutier din Capitală.

„Îmi aduc aminte de parcă ar fi fost ieri, pentru că durerea asta nu o să dispară niciodată. Era în anul 1988 şi fratele meu, în vârstă de doar 10 anişori, a plecat să cumpere pâine. Din păcate, nu a mai apucat să se întoarcă acasă, pentru că a fost călcat de un tramvai, care avea la manetă o doamnă ce conducea fără să se asigure. În urma impactului, Geti, aşa cum îl alintam eu, a intrat în comă, iar a doua zi a murit. […]

L-am iubit enorm şi multă vreme m-am uitat înspre uşa casei, parcă aşteptând ca el să apară şi să termine coşmarul. Din nefericire, dincolo de lacrimi şi suferinţă, am mai avut de îndurat şi indiferenţa autorităţilor comuniste de atunci.

Vatmaniţa nu a păţit nimic, s-a apărat spunând că nu a fost vina ei în accident, ci fratele meu ar fi evitat o maşină de pe stradă şi ar fi apărut brusc în faţa tramvaiului. Culmea e că şi după Revoluţie, când tatăl meu s-a dus să redeschidă dosarul, tot nu s-a putut face nimic. În timp, cazul s-a clasat şi nici până în ziua de azi, femeia care mi-a ucis frăţiorul nu a fost pedepsită”, a declarat Dinu Maxer pentru sursa citată.

Citeşte şi  Află totul despre COŞMARUL prin care a trecut Dinu Maxer: „A ieşit de sub apă plin de sânge!”