Drama neştiută a cântăreţei Gloria Estefan

Cântă de la 18 ani, a înregistrat aproape 30 de albume şi a vândut peste 100 de milioane de discuri în întreaga lume. Un accident, însă, putea curma tot acest parcurs.

RomaniaTV.net
24 oct. 2016, 12:29
Drama neştiută a cântăreţei Gloria Estefan

E una dintre cele mai prolifice artiste sud-americane şi, de anul trecut, un musical inspirat din povestea ei de viaţă, „On Your Feet!”, se joacă pe scena celebrului Broadway. În linii mari, publicul cunoaşte povestea sa.

Citeşte şi  50 cei mai frumoşi oameni din lume, desemnaţi de revista People en Espaniol VIDEO

Familia ei a fugit din Cuba în 1959, în Miami, oraşul în care Gloria şi-a început cariera 16 ani mai târziu, în 1975, alături de grupul Miami Sound Machine. După alţi trei ani, şi-a unit destinul de cel al clăparului trupei, Emilio Estefan, cel care avea să devină producătorul şi promotorul materialelor ei discografice.

Mai puţin ştiut este faptul că, în timp ce se afla în plină ascensiune, după boom-ul albumului „Primitive Love”, Gloria Estefan (59) a avut de surmontat cel mai mare obstacol din viaţa ei: o paralizie la ambele picioare. Practic, în 1990, în timpul unui turneu, un camion a intrat în autocarul cu care trupa ei colinda America în lung şi în lat, accident în urma căruia Gloria s-a ales cu coloana fracturată.

Citește mai multe pe okmagazine.ro