DRAMA NEŞTIUTĂ a MARIEI CIOBANU. A trăit UN ADEVĂRAT COŞMAR timp de 25 de ani. Prin ce a trecut ciocârlia muzicii populare româneşti

Chiar dacă acum sunt o familie împlinită, nu la fel au stat lucrurile de la început pentru Maria Ciobanu şi pentru fiul său, Ionuţ Dolănescu, iar artista a trăit o adevărată dramă.

18 ian. 2018, 09:12
DRAMA NEŞTIUTĂ a MARIEI CIOBANU. A trăit UN ADEVĂRAT COŞMAR timp de 25 de ani. Prin ce a trecut ciocârlia muzicii populare româneşti

Artista a suferit enorm timp de 25 de ani, atât cât nu a putut să aibă cu acesta o relaţie specifică mamă-fiu, scrie spynews.ro. Totul a pornit din momentul în care Maria Ciobanu a divorţat de Ion Dolănescu. Chiar dacă la început cei doi s-au iubit enorm, după patru de căsnicie drumurile lor s-au despărţit.

Citeşte şi Momente DRAMATICE pentru Maria Ciobanu. A ajuns la spital de urgenţă

La fel ca şi cel al Mariei Ciobanu de fiul ei pentru că în instanţă Ion Dolănescu a fost cel care a câştigat custodia.

Artista a povestit cât de greu i-a fost să-şi vadă copilul decât foarte rar pentru că fostul soţ nu-i permitea. Maria Ciobanu era nevoită să o roage pe dirigintă să-i permită să-şi vadă pe ascuns copilul sau să aştepte dăţile când fosta soacră putea să-l aducă.

Citeşte şi Scandalul dintre Dragoş şi Ionuţ Dolănescu, departe de a se fi încheiat. „Nu am mai intrat în casa tatălui meu de 8 ani, Ionuţ m-a…”

Adevărata relaţie dintre Maria Ciobanu şi fiul său a început după 25 de ani, dar acum sunt de nedespărţit şi încearcă să recupereze timpul pierdut. În plus, Ionuţ Dolănescu a fost şi cel care i-a împăcat pe părinţii săi, cei doi ajungând să cânte, din nou, împreună pe scenă în cadrul unui spectacol deosebit. Ion Dolănescu a încetat din viaţă la vârsta de 65 de ani, în 2009.