DRAMA Nicoletei Luciu: „Am PLECAT de ACASĂ”

Este una dintre cele frumoase femeie din România şi declară că acum viaţa ei este fericită. Nu întodeauna a fost aşa. Nicoleta Luciu a povestit clipele dramatice pe care le-a trăit în copilărie.

24 apr. 2014, 06:40
DRAMA Nicoletei Luciu: „Am PLECAT de ACASĂ”

Principala grijă a  Nicoletei Luciu fost problema cu alcoolul a tătălui său. Nicoleta spune că nu are curajul să-şi lase copiii cu părintele său şi că-şi doreşte ca acesta să apeleze la ajutorul medicilor pentru a se trata de alcoolism.

Nicoleta Luciu vorbeşte despre DRAMELE COPILĂRIEI. Vezi ce bătăi mânca mama ei şi prin ce scandaluri a trecut

„Tata dacă nu ar fi avut probleme cu băutura ar fi fost cel mai frumos bărbat din România. Mi-am impus de-a lungul timpului să-l iert şi să uit pentru că părinţii nu îi putem alege. Nu o să-l reneg niciodată. Mi-am dat seama că are probleme cu alcoolul când eram mică. Făcea scandal de cele mai multe ori după ce adormeam, se mai auzeau buşituri, îi mai trăgea mamei câte una. Scandalurile s-au diminuat cu trecerea anilor. La 20 de ani am plecat de acasă, apoi fratele meu şi sora. Abia aşteptam să plec de acasă. Am tot sperat că îi va veni mintea la cap şi că putem să îl ducem undeva, dar el spune ca este ok şi nu vrea. Nu mai consumă alcool atunci când se simte foarte rău. Eu şi fraţii mei îi luam ce îi trebuie, medicamente, dar bani nu îi dăm şi nu ştim cum de se descurcă, are pensie, văd că se descurcă. Când e treaz e un om de nota 10. N-am putere să stau în faţa lui, în ianuarie l-am văzut ultima dată. Pe tripleţi nu i-a văzut niciodata, doar la televizor. Nu am curaj să-l las cu copiii” a povestit Nicoleta Luciu la Pro TV.

Citeşte şi: Nicoleta Luciu a chemat SALVAREA. Vedeta a trecut prin momente GROAZNICE