DRAMA prin care trece Corina Dănilă. Unde s-a mutat, după ce a rămas fără casă

Corina Dănilă a pierdut vila pe care o avea in comuna Chiajna, astfel ca, impreuna cu fiica sa, a fost nevoita sa se mute la mama ei.

31 mai 2015, 06:50
DRAMA prin care trece Corina Dănilă. Unde s-a mutat, după ce a rămas fără casă

Prezentatoarea TVR se afla intr-o stare foarte proasta, iar psihicul ei este la pamant, dupa ce, timp de trei ani, s-a luptat in instanta sa isi salveze casa. Intr-un final, fosta actrita a fost executata silit de banca, din cauza ca nu si-a platit ratele.

De cand s-a mutat la mama ei, impreuna cu fetita, Corina Danila a facut tot ce i-a stat in putere sa isi revina din punct de vedere financiar. Coplesita de probleme, vedeta a acceptat propunerea de a semna cu postul public de televiziune, chiar daca oferta nu era tocmai ce isi dorea.

Din cate se pare insa, actrita nu isi mai poate reveni si este la un pas sa intre intr-o depresie, familia sfatuind-o chiar sa mearga la un psiholog. Cea care i-a dat putere a fost fetita ei, alaturi de care a stat in permanenta si a ajutat-o sa treaca peste perioada dificila.

„Corina nu poate trece peste perioada dificila din viata ei. I-a fost foarte greu. Dupa ce a pierdut casa, impreuna cu fetita, s-a mutat la mama ei, insa starea ei nu este foarte buna. Apropiatii au sfatuit-o sa consulte un specialist, dar a refuzat. Nu si-a revenit nici dupa ce a primit postul de la TVR. Sa speram ca va reusi sa depaseasca momentul greu”, au declarat surse din preajma fostei actrite.