Drama unor români din Marea Britanie. Au rămas fară copil şi sunt acuzaţi că l-au lovit. Părinţii neagă

Un cuplu de români trece printr-o dramă teribilă în Marea Britanie. După nişte analize, medicii au concluzionat că micuţul ar fi fost lovit de părinţi, însă mama spune că problemele i se trag de la naştere. Copilul ar fi fost scos cu forcepsul la naştere, fapt ce i-a provocat micuţului răni pe obraz şi ceafă.

10 dec. 2014, 07:24
Drama unor români din Marea Britanie. Au rămas fară copil şi sunt acuzaţi că l-au lovit. Părinţii neagă

O familie de români riscă să rămână fără custodia bebeluşului lor, după ce protecţia copilului l-au luat de lângă ei, scrie ProTV.

Protecţia copilului le-a luat bebeluşul de trei luni pentru că îi suspectează că l-au lovit, după ce analizele RMN au scos la iveală cheaguri de sânge pe creier. Mama copilului spune însă că problemele i se trag de la naştere, atunci când bebeluşul a fost scos cu forcepsul.

După externare, copilul plângea cu orele şi familia l-a dus la spital. Medicii i-au găsit două cheaguri de sânge pe creier şi au concluzionat că micuţul ar fi fost abuzat, aşa că protecţia copilului l-a preluat.

Părinţii speră să demonstreze cu ajutorul avocaţilor că este o legătură între naşterea traumatizantă şi problemele actuale ale copilului.