Drama unui fost idol al Brăilei. A murit în timpul unui meci de fotbal

Vasilică Fătu, fost atacant al formaţiilor Petrolul Ianca şi Dacia Unirea Brăila, a murit în timpul unei partide de fotbal organizate cu prilejul sărbătoririi Zilei Poliţiei Române. Fostul golgeter avea 43 de ani şi era agent de poliţie.

26 feb. 2015, 09:42

Vasilică Fătu a fost unul dintre fotbaliştii emblematici ai Brăilei, la sfârşitul anilor ’90. A fost golgeter al formaţiilor Petrolul Ianca şi Dacia Unirea Brăila, iar după ce a abandonat activitatea de performanţă nu a încetat să iubească fotbalul, sport pe care l-a practicat ori de câte a avut ocazia.

Pasiunea de-o viaţă i-a adus însă sfârşitul lui Vasilică Fătu, la doar 43 de ani, acesta murind în timpul unei competiţii sportive organizate de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Brăila, în cadrul evenimentelor dedicate Zilei Poliţiei Române. El a decedat chiar înainte de sfârşitul partidei, după ce a ieşit de pe teren, acuzând dureri în zona inimii.

Citeşte şi TRAGEDIE ÎN TECHIRGHIOL. Viceprimarul Alberto Andrei, 43 de ani, A MURIT pe terenul de sport

Colegii săi au alertat  asistentul medical, iar în câteva minute a ajuns la faţa locului şi o ambulanţă, care l-a preluat în stare critică, ducându-l la Spitalul Judeţean Brăila, însă în ciuda eforturilor de resuscitare ale medicilor Fătu nu a mai putut fi salvat.

Citeşte şi Jandarm mort pe terenul de fotbal. A cazut fulgerat şi a intrat în stop cardio-respirator

Vasilică Fătu era căsătorit şi avea un băiat de 14 ani.