Drama unui mare actor: „Ştiu că ziele mele sunt numărate”. A slăbit 13 kilograme de teama cancerului

Michael Caine a slăbit 13 kilograme, după ce s-a speriat că ar putea să aibă cancer şi a decis să adopte un stil de viaţă sănătos. Starul de 84 de ani a povestit că nu vrea să moară încă şi vrea să îşi vadă nepoţii mari.

19 mart. 2017, 20:21
Drama unui mare actor: „Ştiu că ziele mele sunt numărate”. A slăbit 13 kilograme de teama cancerului

Actorul Michael Caine susţine că „zilele sale sunt numărate”, temându-se că ar putea avea cancer. „Ştiu că zilele mele sunt numărate şi asta este principala mea grijă”, a declarat Sir Michael Caine (84 de ani), care a precizat că vrea doar să îşi vadă nepoţii crescând. 

„Obişnuiam să beau o sticlă de vodcă şi să fumez mai multe pachete de ţigări pe zi. Fără soţia mea, aş fi fost mort demult”, a declarat Caine în presa britanică.

Câştigător al premiului Oscar, Caine nu se atinge de zahăr, sare şi gluten, dar recunoaşte că marea lui slăbinciune e şunca prăjită. Însă recunoaşte că soţia lui, Shakira, în vârstă de 70 de ani, e cea care îl ţine în viaţă.

„Fără ea, eram mor de mult. Beam o sticlă de vodcă pe zi şi fumam mai multe pachete de ţigări”, a mai povestit el. 

Mai mult, Caine nu pare dornic să se retragă: cel de-al 163-lea film al său, „Going in Style”, va ieşi în aprilie. „Când ofertele vor înceta, nu voi mai juca. Industria trebuie să renunţe la mine, nu invers”.