Dramele prin care trece Ştefania Rareş

Aplaudata de generatii intregi solista de muzica populara Stefania Rares a avut parte de glorie dar a cunoscut si gustul necazurilor.

RomaniaTV.net
07 sept. 2017, 07:16

Celebra cantareata de muzica populara Stefania Rares o viata plina de suferinte! Artista si-a pierdut sotul, casa, iar fiul ei a facut infarct! Iata detalii cutremuratoare din culisele vietii sale.

Duminica, o zi in care intreg orasul se bucura de weekend, a fost surprinsă stinghera, pe o banca de pe Bulevardul Kiseleff, pierduta in ganduri si absenta. Telefonul parea sa fie singurul obiect care o mai scotea din starea contemplativa, de parca astepta o minune.

„Fiul meu in urma cu cativa ani a facut un infarct, provocat de o stare sufleteasca, a fost spitalizat, a fost totul in ordine, insa facand atunci si un diabet si in ultima vreme a inceput sa se simta mai des rau si atunci doctorii au considerat ca trebuie sa i se puna un stent si zbuciumul a fost ca acel stent nu se gasea pe nicaieri! Insa totul e bine, Dumnezeu ne-a ajutat!”, a spus Stefania Rares.

In varsta de 74 de ani, artista e vaduva de peste doua decenii, moartea sotului aruncand-o intr-o depresie caruia i-a facut cu greu fata. A trebuit sa creasca singura doi copii, iar o mana i-a fost paralizata din cauza soculuui suferit. A urmat o evacuare din casa cu scandal, care a fost retrocedata desi apartinea statului, un proces de lunga durata in urma careia si-a pierdut tatal, iar sanatatea proprie i-a fost subrezita pana in pragul unei interventii chirurgicale de inima.