Anchetă DNA la LPF. Anunţ BOMBĂ de ULTIMĂ ORĂ

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF, a declarat, marţi, că actuala conducere a LPF va intra în atenţia DNA, pentru că nu a făcut licitaţie pentru cedarea drepturilor TV ale meciurilor din Liga I, permiţând astfel firmei deţinătoare să ceară diminuarea contractului.

26 mai 2015, 11:40
Anchetă DNA la LPF. Anunţ BOMBĂ de ULTIMĂ ORĂ

„Când nu faci licitaţie, te ia maşina în bot. Acum să-i întreb eu pe ei de ce nu au făcut licitaţie şi cine răspunde pentru ce se întâmplă. Pentru că acum vine DNA-ul. Eu dacă procedam aşa şi nu făceam licitaţie eram arestat de o sută de ori până acum. Acum îşi dă toată lumea seama că asta a fost şmecheria? M-au dat afară de la ligă pentru bani. Au făcut contracte fără garanţii, eu nu am făcut unul fără garanţii, pentru că în momentul în care încălcau contractul, pac, le luam garanţia. Altfel, contract fără garanţii e puşcărie curată. Cine a făcut asta să răspundă”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Mediafax.

CITEŞTE ŞI Cutremur în LIGA I. ISB a cerut OFICIAL micşorarea SUMEI pentru DREPTURILE TV

Dumitru Dragomir le recomandă preşedinţilor de cluburi din Liga I să se adreseze procurorilor anticorupţie dacă vor ajunge la concluzia că înţelegerea privind cedarea drepturilor TV s-a făcut în mod fraudulos.

ISB (Intel Sky Broadcast), deţinătoarea dreturilor TV pentru Liga I, a cerut, marţi, în cadrul Adunării Generale a Ligii Profesioniste de Fotbal, diminuarea valorii contractului pentru transmiterea meciurilor din primul eşalon, în sezonul viitor.