DROGURILE schimbă TOT: Reacţia ŞOCANTĂ a unui ADOLESCENT care a încercat mefedronă cu un cuţit în mână

Un tânăr de 17 ani din Marea Britanie a ajuns în stare gravă la spital după ce a luat mefedronă, un drog care periculos care l-a făcut să îşi înjunghie mama, ca apoi să îşi taie singur penisul.

09 ian. 2014, 12:03
DROGURILE schimbă TOT: Reacţia ŞOCANTĂ a unui ADOLESCENT care a încercat mefedronă cu un cuţit în mână

Tânărul a vrut să se distreze, consumând un drog periculos, dar a ajuns la spital, fiind marcat pe viaţă de cele întâmplate. Astfel, la scurt timp după ce a luat substanţele interzise el a devenit paranoic şi a început să se poarte ciudat, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Descoperirea STUPEFIANTĂ dintr-o cutie de BANANE aflată într-un SUPERMARKET: Este o eroare de LOGISTICĂ FOTO

Băiatul şi-a înjunghiat mama de 46 de ani, ca apoi să meargă în propria cameră unde şi-a tăiat penisul cu o singură lovitură de cuţit. El a fost găsit de părinţi în timp ce stătea pe fereastra camerei cu zona înghinală plină de sânge. Incidentul a avut loc la începutul lunii septembrie în localitatea Haywards Heath din West Sussex.

Citeşte şi Gestul ŞOCANT al unei FEMEI: A pus un BĂRBAT să aleagă între a muri sau a rămâne fără PENIS VIDEO

Din fericire atât femeia, cât şi tânărul, se află în afara oricărui pericol, fiind în prezent internaţi în spital. Mai mult, chirurgii au reuşit să reataşeze organul secţionat. Primele informaţii arată că drogul folosit de băiat se numeşte mefedronă, substanţa fiind până acum câţiva ani legală, făcând parte din etnobotanice.