Ducesa Catherine de Cambridge, soţia prinţului William, a născut un băieţel UPDATE

Ducesa Catherine de Cambridge, soţia prinţului William al Marii Britanii, a fost internată, luni, în spitalul St Mary's din Londra, pentru a naşte cel de-al treilea copil, potrivit sky.com, scrie Mediafax. Ea a dat naştere unui băiat.

RomaniaTV.net
23 apr. 2018, 08:12
Ducesa Catherine de Cambridge, soţia prinţului William, a născut un băieţel UPDATE

UPDATE „Ducesa de Cambridge a născut  în siguranţă un băiat, la ora locală 11.01. Copilul are 3,800 de kilograme. Ducele de Cambridge a fost prezent la naştere. Alteţa sa şi copilul se simt bine”, a anunţat Palatul Kensington pe Twitter. 

Bebeluşul are 3,8 kg. El va fi al cincilea în linia de succesiune la tronul Marii Britanii, după bunic (prinţul Cherles), tată (prinţul William) şi cei doi frăţiori ai săi (prinţul George şi prinţesa Charlotte).

_________________

Informaţia despre cea de-a treia sarcină a ducesei Kate a fost făcută publică pe 4 septembrie 2017, după ce aceasta, suferind de severe greţuri matinale, a fost nevoită să-şi anuleze participarea la un eveniment.

În octombrie, Palatul Kensington, reşedinţa sa oficială, a anunţat că cel de-al treilea copil al ducesei se va naşte în aprilie, în a doua jumătate a lunii.

Bebeluşul va fi al cincilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, după fraţii săi, prinţesa Charlote, în vârstă de 2 ani, şi prinţul George, în vârstă de 4 ani, tatăl lor, prinţul William, şi bunicul lor, prinţul moştenitor Charles. 

Unchiul lor, prinţul Harry, care se va căsători luna viitoare cu fosta actriţă americană Meghan Markle, este al şaselea în ordinea succesiunii.