Duminica câştigurilor: Ai profit 117% cu BILETUL ZILEI pariuri1x2. Pariem exclusiv pe fotbal!

Extragem cele mai simple si logice pronosticuri din oferta de astazi. Vezi sugestiile incluse pe BILETUL ZILEI oferit de www.pariuri1x2.ro . Succes, tuturor!

RomaniaTV.net
14 mai 2017, 08:30
Duminica câştigurilor: Ai profit 117% cu BILETUL ZILEI pariuri1x2. Pariem exclusiv pe fotbal!

Biletul zilei. In numar de 3, ponturile selectate de redactia noastra sunt din fotbal. Pariem pe faptul ca Sevilla, daca va pierde, nu va fi umilita pe terenul echipei Real Madrid. Oricum, varianta noastra de pariu, 2 cu handicap +3.5, accepta si un succes al madrilenilor la 1, 2 sau 3 goluri diferenta.

Mizam si pe o victorie repurtata de AZ Alkamaar in jocul de acasa cu Utrecht, contand pentru etapa finala din Eredivisie. Oaspetii nu mai au pentru ce sa lupte, avand locul 4 asigurat, pe canz AZ are nevoie de victoria care sa ii garanteze pozitia a 5-a. La mijloc este si un algoritm ciudat de calcul al incasarilor din drepturile TV, prin care Utrecht ar primi cu 750 000 de euro in plus, in cazul unui esec in acest duel.

Ultimul pont de pe bilet are in vedere un succes al gazdelor in disputa Bilbao – Leganes. Este vorba de un pariu 1 cu handicap 0, care ne readuce banii in cont daca intalnirea ne propune un surprinzator X final. Leganes se poate relaxa, in sfarsit, mentinerea in prima liga fiind un obiectiv deja atins in proportie de 99.99 %. Nu si Bilbao care, alaturi de Real Sociedad si Villarreal, lupta si in aceasta penultima runda a stagiunii pentru locurile de Europa League.

Citeste si:

Biletul zilei

15:30, Alkmaar – Utrecht, Alkmaar sa castige
21:00, Real Madrid – Sevilla, Sevilla +3.5 goluri
21:00, Ath. Bilbao – Leganes, Ath. Bilbao cu handicap 0

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.