Duminică se introduc noile bilete unice metrou – RATB în Bucureşti. Cât costă o cartelă

Metrorex și R.A.T.B introduc la vânzare biletul unic începând de duminică, 10 decembrie 2017. De această facilitate se pot bucura călătorii ambilor operatori de transport din București. 

RomaniaTV.net
09 dec. 2017, 11:02
Duminică se introduc noile bilete unice metrou – RATB în Bucureşti. Cât costă o cartelă

Noile bilete pot fi achiziționate atât de la casieriile Metrorex, cât și de la cele ale R.A.T.B, anunţăun comunicat Metrorex.

De asemenea, celelalte titluri de călătorie existente ale Metrorex rămân valabile, fără a suferi modificări.

Biletul unic Metrorex – R.A.T.B este recomandat călătorilor care utilizează mai mult de două mijloace de transport ale celor doi operatori.

Cu aceste carduri se pot efectua călătorii multiple cu metroul și mijloacele de transport de suprafața ale R.A.T.B, într-un interval de 60 de minute.

Ultima validare se poate efectua cu un minut înainte de expirarea perioadei stabilite, de o oră, şi permit călătoria până la capătul liniei R.A.T.B. sau până la ieşirea din staţiile Metrorex.

Costul biletului unic este alcătuit din: costul biletului R.A.T.B în valoare de 1,30 lei, costul biletului Metrorex în valoare de 2,50 lei la care se adaugă costul cardului și cheltuielile cu mentenanța.

Noile titluri de călătorie pot fi utilizate în toate stațiile de metrou.

Preţuri:

• Bilet unic 60 minute (valabil pe liniile urbane R.A.T.B. şi Metrorex) – 5 lei

• Bilet cu 10 călătorii de câte 60 minute pentru fiecare călătorie (valabil pe liniile urbane R.A.T.B. şi Metrorex) – 34.00 lei

• Abonament de o zi (valabil pe liniile urbane R.A.T.B. şi Metrorex) – 17.00 lei