Dumitrescu, Bontea şi Scarlătescu la 18 ani. Vezi cum arătau juraţii de la MasterChef în adolescenţă

Cei trei juraţi ai show-ului MasterChef, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu, au scos din cutia cu amintiri fotografii făcute pe când aveau doar 18 ani.

26 nov. 2013, 12:00

Catalin Scarlatescu avea asteptari foarte mari la vârsta de 18 ani.

„Imi doream atat de multe incat nu puteam pune degetul pe ceva. Lucrurile au evoluat in asa fel incat chiar nu realizez daca ce traiesc acum este ce mi-am dorit atunci. Din multe puncte de vedere e mult mai mult, din altele mult mai putin, dar in final sunt pe plus”, a declarat Catalin Scarlatescu.

Florin Dumitrescu, la 18 ani, avea visuri marete si isi dorea sa ajunga un Jamie Oliver autohton, lucru pe care l-a reusit, devenind, dupa cum spune chiar el, Florin Dumitrescu al Romaniei.


Sorin Bontea
a declarat pentru ProTV că la vârsta de 18 ani visa sa descopere bucataria si sa o traiesca prin toti porii, sa cunosca culturi gastronomice diferite, să calatorescă, însă pe vremea aceea singurul gând pragmatic pe care îl putea avea era să ajungă director de complex sau şef de unitate.

„Dupa ’90 – si ma bucur s-a intampla asa – am avut ocazia sa invat, sa cresc, sa merg pe vase de croaziera, sa cunosc bucatariile din aproape toata lumea, sa evoluze si sa ma perfectionez ca bucatar. Deci pana la urma visul asta s-a implinit si iata ca, desi nu-mi imaginam, pot sa imi fac meseria asa cum imi doresc in Romania zilelor noastre”, a declarat Bontea.

Citeşte şi: „MasterChef” cu vedete. S-a şi aflat câştigătorul FOTO