Dumitru Buzatu, bulversat de pandemie: Eu nu cred în coronavirus. Am îndemnat pe toţi să respecte măsurile, situaţia este gravă

Președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, a dat răspunsuri contradictorii referitoare la purtarea măștii și coronavirus, într-o intervenție telefonică, marți seară, la Digi24.

RomaniaTV.net
11 aug. 2020, 17:09
Dumitru Buzatu, bulversat de pandemie: Eu nu cred în coronavirus. Am îndemnat pe toţi să respecte măsurile, situaţia este gravă

Dumitru  Buzatu a fost întrebat dacă poartă mască acum, după explozia cazurilor de coronavirus din județul pe care îl administrează, fiind cunoscut faptul că președintele CJV a refuzat să poarte mască în ședințele de consiliu.

 

Buzatu i-a spus moderatorului că pune întrebări „manipulative”, apoi a dat un răspuns cu afirmații contradictorii:

„Când intru în magazin port mască pentru că nu vreau să intru în conflict. Eu nu cred în coronavirus. Dar am îndemnat pe toți să respecte măsurile. Nu puteți ști în câte circumstanțe s-ar fi aflat acești copii sau persoanele din România. Nu există o determinare exactă a modului în care se transmite coronavirusul. Nu am îndemnat pe nimeni să nu respecte măsurile preventive. Situația din Vaslui este gravă în măsura în care afectează un număr de oameni și luând toate măsurile preventive nimeni nu poate controla felul în care acest virus se răspândește. N-a dovedit nimeni că masca e un panaceu”, a declarat Dumitru Buzatu.

Baronul PSD nu este la sigura declaraţie bulversantă. „Evident, cred în Dumnezeu. Nu cred în coronavirus. E o chestiune de determinare medicală, nu de credinţă. Dacă cineva vrea să propovăduiască coronavirus, e treaba lui”, a declatat Dumtru Buzatul. lider al PSD Vaslui şi al CJ Vaslui.

Baron PSD: „Nu cred în coronavirus. Nu port mască şi e decizia mea. Evident, cred în Dumnezeu”