Dumitru Dragomir: Fostul şef ANAF, pus de Antena 1, a vrut să mă prindă în flagrant cu 5.000 euro şi să mă şantajeze

Dumitru Dragomir face noi dezvăluiri în legătură cu dosarul ”RCS-RDS”. Fostul șef al LPF a povestit că Șerban Pop, fostul șef ANAF, a încercat să-i întindă o capcană, astfel încât să-l poată șantaja să dea declarații mincinoase împotriva RCS-RDS.

08 mai 2017, 19:15
Dumitru Dragomir: Fostul şef ANAF, pus de Antena 1, a vrut să mă prindă în flagrant cu 5.000 euro şi să mă şantajeze

„Pop, care era fostul șef al ANAF, omul lui Ponta, îmi trimite o femeie și doi bărbați în control la firmă. Vin cei trei și se duc la directoarea economică și-i spun „ne dați și nouă 5.000 de euro și doi ani nu mai trecem pe aici”. De asta sunt aici cu procesul ăsta. O spun în premieră. Vine asta la mine și-mi spune „haideți să le dăm ăstora 5.000 că doi ani nu mai trec pe aici”.

Eu spun „băi, Mirelo, noi suntem în culpă cu ceva?. „Nu, domnule Dragomir”. „Până mâine iau toate documentele. Dacă suntem în regulă, să vezi ce le fac. A doua zi spune Mirela „suntem beton din toate punctele de vedere”.

Citeşte şi: Dumitru Dragomir: „Sunt victimă colaterală în războiul dintre doi coloşi”

Mă duc peste cei trei și le zic „eu lovele nu dau, dar vă dau o cafea, să mâncați, dar lovele nu că mi-e frică”. Ei râdeau „știți că nu noi, un șef de-al nostru”. Fiul meu juca cu vicepreședintele ANAF tenis. Vine fiul meu la mine și-mi spune „mi-a zis ăsta. Cum să nu-i dai 5.000 euro? Îi dau eu!” „Măi, îți tai mâinile!”

Îl chem pe vicepreședinte cu martor la mine la hotel. El îmi spune că am făcut un contract, că „în lupta dintre Antena 1 și RCS tu ești iepurele”. „Uită-te, măi, pe contract, tu ești beton”. A rupt-o la fugă din birou.

Pop, pus de Antena 1, ca să mă prindă pe mine că acest contract e fals, mi-a luat originalele… și ca să mă prindă în flagrant cu cei 5.000 să mă șantajeze să spun că contractul mi l-a dat să fac ceva pentru RCS-RDS.

Dacă mintea mea nu mă ducea să opresc nenorocirea asta a lui Pop… Care e acum în pușcărie pentru așa ceva! Pus, discutat cu Antena 1, au făcut să mă prindă pe mine, să mă șantajeze să dau declarații nasoale împotriva societății (RCS), nu dăm nume”, a povestit Dragomir, pentru B1 TV.

Dragomir este cercetat sub control judiciar pentru că ar fi luat mită 3,1 milioane de euro de la fostul administrator al RCS&RDS Ioan Bendei, în schimbul cedării drepturilor de televizare a meciurilor de fotbal din Liga I în sezoanele din 2008 până în 2011.

Dumitru Dragomir, dezvăluiri incredibile: Fostul șef ANAF, pus de Antena 1, a vrut să mă prindă și să mă șantajeze să dau declarații nasoale împotriva RCS-RDS