Dumitru Dragomir îi duce dorul unui condamnat din Dosarul Transferurilor: Abia aştept să iasă de-acolo!

Dumitru Dragomir se află sub control judiciar în dosarul de evaziune fiscală şi delapidare în legătură cu vânzarea drepturilor TV ale meciurilor din Liga 1. El speră că îi va fi ridicată în timp util interdicţia de a părăsi ţara, astfel încât să poată merge pe 4 septembrie la Budapesta, pentru meciul Ungaria - România, din preliminariile Euro 2016.

13 aug. 2015, 08:20
Dumitru Dragomir îi duce dorul unui condamnat din Dosarul Transferurilor: Abia aştept să iasă de-acolo!

Dumitru Dragomir are două mari pasiuni: fotbalul şi tablele. Despre aceasta din urmă a vorbit ziarulring.ro, mai ales că partenerul său favorit de table se află în spatele gratiilor, fiind condamnat în Dosarul Transferurilor.

Cele mai tari partide de table le-am avut cu Gigi Neţoiu. Jucam de uitam de noi. Nu mai ştiu nimic de el. Abia îl aştept să iasă de acolo. Îi doresc multă sănătate şi îl aştept să ne vedem la o tablă. Oricum, din ce ştiu, în toamna asta iese. Şi Giovani Becali iese tot acum, în toamnă, că are 60 de ani. Le doresc celor din fotbal care sunt acolo multă sănătate şi rezistenţă„, a declarat Dumitru Dragomir.

Citeşte şi Dumitru Dragomir joacă table la plajă

Totodată, el a împărtăşit şi câteva dintre secretele sale în ceea ce priveşte jocul de table: „Joc table toată ziua pentru că îmi place şi am numai parteneri celebri ca adversari. Ştii care e cel mai bun zar la table? Îţi spun eu: ăla de care ai nevoie. Nu-mi place să încep cu şase-şase, că toţi vor zarul ăsta. Ştii care îmi place la început? Trei-trei e cel mai bun„.

Printre numeroşii parteneri de table ai lui Mitică Dragomir, mulţi dintre ei cu afaceri în fotbal, s-au aflat şi fraţii Becali. În urmă cu câţiva ani, Dragomir recunoştea că a pierdut mulţi bani în faţa lor.