Dumitru Dragomir, scene emoţionante după ce a scăpat de puşcărie VIDEO

Într-un interviu, Dumitru Dragomir, "Oracolul din Bălceşti", a izbucnit în lacrimi după achitarea din dosarul dezafilierii Universitatea Craiova. Aceste scene vin la patru ani de când Dragomir şi Mircea Sandu au fost trimişi în judecată. Procurorul care i-a târât în instanţă deşi erau nevinovaţi s-a pensionat.

17 iun. 2017, 15:49
Dumitru Dragomir, scene emoţionante după ce a scăpat de puşcărie VIDEO

Curtea de Apel Bucureşti a pronunţat săptămâna această o decizie spectaculoasă în dosarul considerat unul dintre cele mai renumite ale DNA când vine vorba de grei ai fotbalului. Mitică Dragomir şi Mircea Sandu nu au comis abuz în serviciu împotriva Universităţii Craiova, au decis definitiv judecătorii.

Într-un interviu pentru Pro TV, Dumitru Dragomir a izbucnit în lacrimi după ce a scăpat de închisoare.

Cel care a făcut dosarul desfiinţat acum de instanţă este fostul procuror din DNA Petru Nariţă. Această anchetă a fost ultima de renume instrumentată de el.

La nici jumătate de an după ce i-a trimis în judecată pe Mircea Sandu şi Mitică Dragomir, procurorul Petru Nariţă a mers la CSM şi a cerut pensionarea. A obţinut acest lucru în noiembrie 2013. Pentru că este fost procuror în DNA, dar şi fost şef adjunct al Parchetului din Medgidia, pensia de care se bucură acum atinge undeva la 10.000 de lei.

Decizia de achitare vine la patru ani de la trimiterea în judecată şi aproape şase ani de când Dragomir şi Sandu au aflat că sunt acuzaţi.

Latura civilă a dosarului a rămas nesoluţionată. Până la o decizie finală aici proprietăţile celor doi rămân sub sechestru.

Citeşte şi Dumitru Dragomir, despre procesul dezafilierii Craiovei: Mi-a luat 10-15 ani din viaţă