După ce A NĂSCUT i s-a spus că mai are de trăit O ZI! Îţi vor da LACRIMILE când vei afla ce s-a întâmplat

În urmă cu şase ani, Michaela Cotterill a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer. Era însărcinată în 34 de săptămâni când a aflat că suferă de cancer de placentă, o boală ce afectează o femeie din 50.000.

21 aug. 2014, 12:50
După ce A NĂSCUT i s-a spus că mai are de trăit O ZI! Îţi vor da LACRIMILE când vei afla ce s-a întâmplat

Michaela Cotterill a trecut prin momente cumplite când a aflat că suferă de cancer chiar înainte de a naşte. Şi-a revenit miraculos, iar acum se pregăteşte să alerge la un maraton pentru a strânge bani pentru o fundaţie.

Michaela avea numai 21 de ani când a aflat cumplitul diagnostic. Cancerul ajunsese până la plămâni, iar doctorii credeau că va mai rezista o singură zi.

CUTREMURĂTOR. Sărăcia a făcut-o să ceară să fie EUTANASIATĂ, dar este în continuare BATJOCORITĂ VIDEO

Imediat după ce a născut, femeia a fost separată de copil pentru analize amănunţite şi tratamente dure. După mai multe şedinţe de radiaţii, starea sa a început să se îmbunătăţească.

„Am rămas fără păr timp de şase luni. A fost foarte greu, dar am reuşit”, a declarat Michaela Cotterill, potrivit mirror.co.uk.

Anul trecut, a rămas din nou însărcinată, însă de această dată lucrurile au mers bine. Tânăra va alerga la un maraton pe 7 septembrie în scop caritabil, pentru fundaţia „Teenage Cancer Trust”.