După ce şi-a văzut fabrica în faliment, a luat puşca şi a tras în cine i-a ieşit în cale. A omorât un om şi a rănit mai multe persoane

După ce şi-a văzut afacerea în faliment din cauza unui concurent mai puternic decât el, un rus din Moscova, proprietarul unei fabrici, a făcut o criză de nervi şi a pus mâna pe o armă, începând să tragă în oricine i-ar fi trecut prin cale. Cel puţin o persoană a murit împuşcată de individ.

27 dec. 2017, 11:28
După ce şi-a văzut fabrica în faliment, a luat puşca şi a tras în cine i-a ieşit în cale. A omorât un om şi a rănit mai multe persoane

Fostul patron al fabricii din Moscova l-a împuşcat mortal pe rivalul său, miercuri dimineaţa, după ce se certaseră. Bărbatul a plecat ulterior de la locul crimei şi este încă în libertate. Poliţia este pe urmele lui. Încă două persoane ar fi fost împuşcate şi rănite de acelaşi individ.

Iniţial s-a spus că atacatorul ar fi luat şi ostatici, însă informaţia a fost dezminţită ulterior de către poliţie.

La ora actuală, criminalul nu fusese găsit încă, potrivit presei ruse.

La locul incidentului – pe strada Ilovaiskaya din Moscova – au sosit maşini de poliţie şi ambulanţe şi tot acolo a fost descoperită o persoană care decedase în urma împuşcăturilor. De asemenea, trei persoane au fost rănite cu focuri de armă de către agresor.

Postul de radio rus Business FM a reuşit, ulterior, să stabilească un contact telefonic cu criminalul, după cum a informat poliţia. Acesta se numeşte Ivan Averianov şi a povestit că fusese deposedat de afacerea sa – care era o fabrică de dulciuri – de către un rival de-al său şi că se lupta de 4 ani să îşi recupereze afacerea pe care şi-o întemeiase. 

Zona a fost înconjurată de forţele de poliţie.