Durere fără margini la căpătâiul Ilenei Ciuculete. Soţul ei, în pragul SINUCIDERII. Vorbele grele i-au alarmat pe apropiaţi

Ileana Ciuculete va fi înmormântată sâmbătă, la Cimitirul Străuleşti, dar până atunci este depusă la capela Bisericii Costeasca din Bucureşti. Soţul ei, Cornel Galeş, nu se desparte de sicriul artistei şi este un monument de durere. Nimeni nu reuşeşte să-l aline, oricât ar încerca, şi, mai mult, a spus că se gândeşte la sinucidere.

RomaniaTV.net
17 mart. 2017, 09:37
Durere fără margini la căpătâiul Ilenei Ciuculete. Soţul ei, în pragul SINUCIDERII. Vorbele grele i-au alarmat pe apropiaţi

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie, iar familia sa este devastată de durere. Soţul ei, Cornel Galeş, este la un pas de sinucidere, după cum spune Elena Merişoreanu, cântăreaţă de muzică populară care a fost, de asemenea, şi foarte apropiată de Ileana Ciuculete şi de familia ei.

Ileana Ciuculete a murit în braţele soţului. Care au fost ultimele cuvinte ale cântăreţei

Elena Merișoreanu a dezvăluit că Cornel Galeș nu mai suportă pierderea soției sale. Durerea lui este atât de mare, încât chiar le-a mărturisit apropiaţilor că că s-a gândit la sinucidere. „A spus că «mă gândesc să-mi iau viața, dar nu am acum că îmi ia diavolul sufletul și nu ajung lângă Ileana dacă mă omor»”, a povestit Elena Merişpreanu în cadrul emisiunii „Agenția VIP”, de la Antena Stars.

Ileana Ciuculete a murit. Care a fost ultima dorinţă a cântăreţei

Cornel Galeş şi Ileana Ciuculete au fost căsătoriţi 25 de ani. „Cornel nu o lăsa să facă absolut nimic, îi făcea masaj, nu o lăsa să se ducă nici să ia o pâine. Îi ieșise o gâlmă, iar a doua zi i se umflase prea tare. S-au dus la doctor și i-a zis că nu mai are scăpare”, a declarat Elena Merișoreanu.

Duhovnicul Ilenei Ciuculete a vorbit despre regretata artistă. El a dezvăluit că a fost chemat de familia Ilenei Ciuculete să-i facă împărtășanie. „Duminică după-amiază am fost solicitat de familie să-i fac niște rugăciuni, inclusiv o împărtășanie. Am vorbit cu ea și era încrezătoare și spera să se facă bine. Chiar mi-a promis că vine să mă cheme la o sfeștanie, urma să se mute într-o locație nouă. Și la orice locație nouă unde au intrat, eu am fost acela care le făceam rugăciunea de binecuvântare”, a mărturisit acesta.

„Eu știam de toată evoluția bolii. De fiecare dată când înregistra câte un disc, venea la biserică să ia binecuvântare de la Dumnezeu ca să-i meargă bine. În calitate de duhovnic, eu sunt convins că Dumnezeu a chemat-o în corul îngerilor ca să cânte în continuare și de acolo. Eu sunt convins că va rămâne în sufletelor celor care au cunoscut-o, dar și în cel care nu au cunoscut-o. va rămâne vie prin cântecele ei „, a spus duhovnicul Ilenei Ciuculete.