Durere fără margini. Preotul a leşinat la înmormântarea soţiei sale, omorâtă de un minor, în accident VIDEO

Imagini dramatice la înmormântarea preotesei din Vâlcea ucisă cu maşina de tânăr băut şi fără permis. 500 de oameni au condus-o pe ultimul drum pe tânăra de 27 de ani care era şi însărcinată. Potrivit România TV, soţul ei a încercat să ţină slujba, dar a leşinat de durere .

RomaniaTV.net
11 oct. 2015, 17:06
Durere fără margini. Preotul a leşinat la înmormântarea soţiei sale, omorâtă de un minor, în accident VIDEO

Jale mare la Grădiştea, acolo unde peste 500 de persoane şi-au luat rămas bun duminică de la Cătălina Ştefania Popescu, femeia care a fost ucisă joi, 8 octombrie, într-un groaznic accident de circulaţie provocat de un minor de etnie romă, în vârstă de 17 ani, care era băut şi circula fără permis.

Slujba de înmormântare a avut loc la Parohia Obislavu, din localitatea Grădiștea, județul Vâlcea, acolo unde soțul tinerei a fost hirotonisit de curand ca preot. Oamenii au stat pana la final la înmormântare, desi a plouat tot timpul, iar slujba a durat in jur de 2 ore, ea fiind oficiată de foarte mulți preoţi.

Citeşte şi CARNAGIU în Argeş. Un microbuz s-a izbit de un autoturism: trei persoane au murit, 14 sunt rănite

Soțul si familia Catalinei au plâns neîncetat, durerea dărâmându-i pur şi simplu.

Catalina s-a stins la vârsta de 27 de ani, chiar sub ochii fetiţei sale de 2 ani, într-un tragic accident de circulaţie.