DURERE ŞI LACRIMI. Ultimul drum pentru eleva care a căzut din tren VIDEO

Familia, colegii si prietenii şi-au luat miercuri adio de la fata de 13 ani care a murit după ce a căzut din tren. Zeci de colegi au condus-o pe ultimul drum. Şi oameni care nu o cunoşteau, dar au auzit de povestea sa tragică au venit să o vadă.

RomaniaTV.net
24 oct. 2012, 15:47

Treptele bisericii Sfinţii Constantin şi Elena din Capitală s-au transformat într-un altar în aer liber pentru cei care au iubit-o pe eleva care a murit la numai 13 ani. Povestea fetei i-a impresionat nu numai pe colegii de la şcoala 75 din Bucureşti, ci şi pe oameni care nu o cunoşteau.

Eleva, care a murit după ce a deschis uşa unui vagon de tren aflat în mişcare, a fost înmormântată la un cimitir din comuna Voluntari.

Fetiţa a murit, duminică seară, după ce a căzut din tren. Aceasta era elevă la Şcoala nr.75 Leonardo da Vinci din sectorul 3, în clasa a VII-a. Colegii sunt în stare de şoc după ce au aflat vestea morţiişi spun că Mădălina era „o fată draguţă, bună, care vorbea cu toată lumea”.

Adolescenta se întorcea din excursie de pe Valea Prahovei şi era împreună cu mai mulţi colegi de la două şcoli diferite din Bucureşti.

La un moment dat, fata, în vârstă de 13 ani, i-ar fi spus unei colege ca se simte rău şi vrea să ia o gură de aer.

Potrivit unor martori, fata a deschis uşa trenului în mers, care circula cu o viteză de peste o sută de kilometri la oră, ea dezechilibrându-se şi căzând pe terasament.

Un echipaj SMURD a ajuns la locul accidentului, produs în apropierea Bucureştiului, în zona Buftea, însă medicii nu au putut-o salva pe adolescentă.

Parchetul Buftea va stabili dacă fata a deschis sau nu singură uşa trenului ori dacă din cauza unei defecţiuni uşa s-a deschis, fapt ce se va stabili în urma unor expertize tehnice.