Dureri de care se face vinovat telefonul

Simţi o durere ciudată în cot sau te supără ceva la gât? S-ar putea ca vinovatul să fie telefonul mobil.

RomaniaTV.net
18 aug. 2016, 20:40
Dureri de care se face vinovat telefonul

„Corpul uman nu a fost creat pentru a petrece atat de mult timp aplecat inainte si sa tina la ureche un mobil cat este ziua de lunga”, sustine Jaime Quinn, specialist in terapie fizica.

Iata 5 dureri de care se face vinovat telefonul si ce ar trebui facut astfel incat sa elimini suferinta.

Doare: degetul mare

Multi oameni folosesc degetul mare atunci cand au ceva de tastat pe telefon. Chiar si acum cand tastatura fizica a fost inlocuita cu ecranele tactile, oamenii folosesc in continuare in mod excesiv degetul mare pentru a scrie sau a derula imaginile.

Corecteaza: Incearca sa folosesti si alte degete, spune Quinn. Daca, totusi, nu scapi de durerea din degetul mare desi nu-l mai utilizezi ca odinioara mergi la medicul de familie.

Doare: gatul

Cauza este postura usor aplecata pentru a scie sms-uri si nu este deloc una benefica pentru corp. „Am multi pacienti care se plang din cauza durerilor de gat generate de o postura proasta la care folosirea mobilului are o contributie importanta”, a explicat dr. Kenneth K. Hansraj, medic chirurg intr-un spital din New York. Dr. Hansraj a descoperit ca privitul in jos, la mobil, pune o presiune imensa pe coloana vertebrala.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.