Duşan Uhrin Jr, în locul lui Eugen Neagoe la Dinamo

Dinamo s-a înţeles cu Duşan Uhrin Jr, tehnicianul ceh care a antrenat-o ultima dată pe Mlada Boleslav.

RomaniaTV.net
12 aug. 2019, 19:04
Duşan Uhrin Jr, în locul lui Eugen Neagoe la Dinamo

Dinamo a anunţat oficial despărţirea de Eugen Neagoe. FC Dinamo Bucureşti şi antrenorul principal Eugen Neagoe au convenit în această seară încheierea raporturilor contractuale, a anunţat conducerea executivă a clubului din Ştefan cel Mare prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro. 

Duşan Uhrin Jr. vine marţi în România pentru a semna cu Dinamo. Tehnicianul care a mai antrenat în România CFR Cluj şi Poli Timişoara ar fi acceptat deja oferta conducerii clubului din Ştefan cel Mare.

Italianul Dario Bonetti a refuzat-o pe Dinamo din raţiuni financiare. Nici Leo Grozavu nu a ajuns la un acord cu conducerea ”câinilor” după intervenţia impresarului Anamaria Reghecampf.

Din informaţiile Telekom Sport, Duşan Uhrin Jr va colabora cu staff-ul lui Eugen Neagoe, care se află deja la dispoziţia clubului.

Ce salariu va încasa Duşan Uhrin Jr

Din informaţiile Telekom Sport, tehnicianul ceh a acceptat propunerea conducerii dinamoviste: 10.000 de euro pe lună.

Celelalte variante testate de Dinamo, Devis Mangia, Toni Conceicao sau Dario Bonetti au solicitat un salariu mai mare, undeva spre 15.000 de euro.

Tehnicianul ceh a mai antrenat la Bohemians Praga, Mlada Boleslav, AEL Limassol, Dinamo Tbilisi, Viktoria Plzen, Dinamo Minsk şi Slavia Praga. Ultima echipă antrenată e Mlada Boleslav, de care s-a despărţit în februarie 2018.