Duşmani ai erecţiei

Unul dintre cele mai negre cosmaruri ale barbatilor este legata de erectie, sau mai bine spus de lipsa ei in momentele cheie. Desi nu este barbat care sa nu se fi confruntat macar o data cu o lipsa a erectiei in viata sa, daca acesta devine un lucru obisnuit atunci cel mai bine este sa mearga la medic. Mai ales ca lipsa unei erectii poate indica probleme grave de sanatate.

02 dec. 2015, 21:06
Duşmani ai erecţiei

Iata cativa dintre cei mai aprigi dusmani ai erectiei:

1. Alcoolul

Poate crezi ca daca bei cateva pahare, te ajuta sa intri in starea potrivita, insa consumul excesiv are un efect contrar. Prea mult alcool poate interfera cu erectia, insa efectele sunt temporare. Vestea buna este ca un consum moderat de alcool, 1 – 2 pahare pe zi – poate avea efecte benefice asupra sanatati prin reducerea riscului de a dezvolta boli de inima. Iar acele riscuri sunt similare riscurilor disfunctiilor erectile.

2. Stresul

Nu este usor sa intri in starea potrivita pentru sex cand esti coplesit de resposabilitatile de acasa si de la serviciu. Iar stresul are o influenta nefasta asupra mai multor parti ale corpului, inclusiv asupra penisului.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.