E anul divorţurilor! O cântăreaţă se desparte după doi ani de căsnicie

2016 a fost, se pare, anul în care vedetele și-au făcut ordine în viața personală, chiar dacă asta a însemnat să ia o decizie dureroasă precum aceea de a divorța.

08 dec. 2016, 15:38
E anul divorţurilor! O cântăreaţă se desparte după doi ani de căsnicie

Cântăreața de origine australiană Sia completează lista lungă a starurilor care s-au despărțit de partenerii lor de viață.

În 2014, Sia se căsătorea cu realizatorul de filme documentare Erik Lang. O poveste de dragoste care n-a durat însă foarte mult. După doi ani de mariaj, cântăreața australiană divorțează.

”După multe frământări sufleteşti şi după multă gândire, am luat decizia de a ne separa. Dorim să rămânem prieteni. Nu vom face alte comentarii, ” au declarat cei doi pentru revista People.

Pe de altă parte, Sia Furler a recunoscut că este dezamăgită că nu a putut să-i arate lui Erik, ţara sa natală, Australia, pentru că erau permanent asaltaţi de fani.

Artista, care a devenit cunoscută pentru faptul că își acoperă fața cu peruci, s-a măritat cu americanul Erik Anders Lang, în august 2014, în casa ei din California, la două luni după ce s-au logodit. Ea a confirmat căsătoria, însă abia opt luni mai târziu. Cei doi au fost văzuți  ultima dată în public la petrecerea organizată înainte de premiile Grammy din februarie, anul acesta.