E frumoasă FOC, dar băieţii fug de ea mâncând pământul. Vezi ce secret ascunde o ELEVĂ de 16 ani FOTO

O adolescentă de 16 ani din Marea Britanie uimeşte cu forţa sa uimitoare. Astfel, ea poate ridica greutăţi incredibile pentru vârsta sa, ajungând să ridice dublul greutăţii pe care o are. Mai mult, ea a început să participe la diferite competiţii, având până în prezent şase medalii importante. Inedit este faptul că totul se datorează unei afecţiuni a articulaţiilor care îi provoaca dureri teribile în trecut. 

05 dec. 2013, 16:33

Laresce Browne, din Eccles, Manchester, are la vârsta de 16 ani şase titluri naţionale şi mondiale la haltere, cu toate că până acum câţiva ani suferea de hipermobilitate, o boală a articulaţiilor care îi provoca dureri groaznice şi de multe ori nu o lăsa să se mişte, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi A apărut o nouă FEMEIE BARBIE din Rusia, însă NIMENI nu se pune cu ea. Vezi de ce este aşa SPECIALĂ FOTO

Fata a ales să se apuce de sală şi să facă muşchi după ce a încercat să urmeze exemplul tatălui care este de asemenea halterofil. Astfel, ea a început să ridice greutăţi, descoperind că acest lucru îi alină durerile din articulaţii. Inedit este faptul că poate ridica în aer peste 105 kilograme, dublul greutăţii sale, de doar 50 de kilograme, fiind considerată cea mai puternică elevă din Marea Britanie. Cu toate acestea, băieţii au început să fugă de ea, dat fiind faptul că este mai puternică decât toţi colegii ei de clasă.

Citeşte şi O elevă de 17 ani, în pericol de MOARTE, după un banal LEŞIN. Ce au descoperit medicii la spital

Majoritatea halterofililor ar vrea să aibă boala lui Laresce. Deoarece are articulaţii mai flexibile decât alţii, ea poate să îşi îndoaie spatele într-un mod sigur şi puternic, reuşind astfel să ridice greutăţi foarte grele„, a explicat Tania George, antrenoarea fetei.