E la un pas să ajungă în stradă după moartea lui Vadim. „M-am gândit să mă sinucid”

Moartea lui Corneliu Vadim Tudor a căzut ca un trăsnet şi peste angajaţii acestuia de la revista România Mare. Fetele "Tribunului", care au preluat frâiele publicaţiei, au fost nevoite să renunţe la câţiva dintre angajaţi, pentru a mai reduce costurile, iar una dintre cele care au lucrat ani de zile pentru fostul senator spune că a ajuns în pragul sinuciderii.

RomaniaTV.net
08 oct. 2015, 20:53
E la un pas să ajungă în stradă după moartea lui Vadim. „M-am gândit să mă sinucid”

Rodica, una dintre jurnalistele care au lucrat la Romania Mare, a ramas fara loc de munca din 25 septembrie. Femeia si-a incasat ultimul salariul, insa are o problema foarte mare: nu a avut carte de munca in ultimii trei ani, iar acum îşi cere drepturile şi este gata să o dea în judecată pentru fiica cea mare a lui Vadim Tudor, Lidia, pentru a le obţine.

„Ultimul salariu mi l-a dat pe 25, atunci a trimis soferul sa mi-l dea. Am discutat despre cartea de munca, dar nu vrea sub nicio forma. Am vrut sa ma sinucid, asta a fost gandul care mi-a trecut prin cap in acel moment. Am spus ca mor onorabil, dar nu am curajul necesar sa fac asta. Ea pe mine m-a dat afara, acum nu mai am unde lucra, in scurt timp risc sa ajung in strada, pentru ca nu o sa am de unde sa-mi platesc taxele”, a pvoestit Rodica, într-o emisiune TV.

Citeşte şi Întâmplare stranie în biroul lui Vadim după ce a fost adus un tablou cu Arsenie Boca VIDEO

Femeia e acuză pe fiicele lui Vadim că „mint foarte mult”: „Nu inteleg de ce cersesc bani de la oameni, cand ele stau intr-o vila in Cotroceni. Am inteles ca aceasta casa in care stau e din doua corpuri, iar Vadim le-a cumparat pe amandoua. Sa vanda tot si sa se scape de datorii, nu sa cerseasca de la oameni, in timp ce stau in vila. Au sofer, au masina de lux. Vadim scotea in jur de 400 de milioane pe luna cu revista, ele n-au muncit o zi. Saptamanal le aducea 80 de milioane, cam asa, doar pentru ele acasa. Pentru ca Vadim incerca sa le ofere tot luxul, dar, uite, munca asta l-a ucis”, a declarat Rodica, care a lucrat cu Corneliu Vadim Tudor o buna perioada de timp.

Citeşte şi Familia lui Vadim cere RECALCULAREA PENSIEI. Mezina: Sunt prea PUŢINI BANI pentru cât a MUNCIT

Femeia sustine ca in prezent, la Romania Mare, mai lucreaza 6 oameni din 11. „O sa o dau in judecata daca nu o sa rezolvam. Am lucrat la negru atata vreme in speranta ca intr-o zi voi avea carte de munca. Nimeni nu lucreaza cu contract la aceasta revista, nici angajatii de acasa nu au”, a mai spus ea.