E oficial. Mirela Boureanu Vaida revine cu o nouă emisiune la Antena 1

Mirela Boureanu Vaida, fosta prezentatoare a emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", revine la Antena 1 cu o nouă emisiune.

12 feb. 2017, 06:26
E oficial. Mirela Boureanu Vaida revine cu o nouă emisiune la Antena 1

Emisiunea constă într-un quiz show, dedicat cuplurilor, scrie spynews.ro. Aceştia vor fi puşi la încercare pentru a vedea cât de bine se cunosc. Tinerii pot candida la titlul de „Cuplul perfect”, iar Mirela Boureanu Vaida, fosta prezentatoare a emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, va fi cea care va asista la fiecare întrebare. 

Citeşte şi Mirela Boureanu Vaida va prezenta emisiunea Simonei Gherghe, Acces Direct. De când se produce schimbarea

Emisiunea va fi zilnică, de luni până sâmbătă, spre fericirea tuturor celor care o iubesc pe cunoscuta prezentatoare.

Rămâne de văzut cum se va numi emisiunea şi de când o vei putea vedea din nou pe Mirela Boureanu Vaida la TV.

Mirela Boureanu Vaida este fosta prezentatoare a emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, difuzată de Antena 1. Ea a fost înlocuită la cârma emisiunii de Paula Chirilă, după ce a anunțat că pleacă pentru a aduce pe lume și cel de-al doilea copil. Vedeta mai are o fetiță împreună cu soțul său, Alexandru Vaida, pe nume Carla Maria. Cel de-al doilea copil al vedetei s-a născut sâmbătă, 20 august 2016, la ora 19:00. Fiul ei a primit numele Vladimir Alexandru și s-a născut pe cale naturală, după un travaliu de o oră și jumătate. La naştere, băiatul Mirelei avea 52 de cm și 3.780 kg.