Ea este femeia care s-a dezbrăcat în faţa preşedintelui

Publicat: Vineri, 12 Ianuarie 2018 21:48 // Actualizat: Vineri, 12 Ianuarie 2018 21:48 // Sursa: romaniatv.net

O tânără dezbrăcată până la brâu l-a interpelat, vineri, către ora locală 15:00, pe jumătate dezbrăcată preşedintele Milos Zeman care se pregătea să voteze în cadrul unui nou scrutinului prezidenţial. Tânăra dezgolită a strigat "Zeman - Putin", în timp ce gărzile preşedintelui o scoteau afară.

Putând doar o perece de pantaloni, femeia dezbrăcată pe jumătatea protestat astfel faţă de şeful statului, recunoscut pentru opiniile sale pro-ruse, pro-chineze şi antimusulmane şi pentru manierele sale intempestive.

După incidentul din biroul de vot situat într-o şcoală dintr-un cartier din Praga, Zeman s-a reîntors şi a afirmat că că "s-a simţit onorat de faptul că a fost atacat de o membră a mişcării Femen", care se luase în trecut, în mod asemănător şi de Papa Francisc, informează AFP.

Citeşte şi Preşedintele Cehiei numeşte un nou guvern condus de "Trump al Cehiei"

La 73 de ani, Miloş Zeman vizează un nou mandat. În cursa preezidenţială sunt opt candidaţi, iar principalul lui rival este fostul şef al Academiei de Ştiinţă, Jiri Drahos.

Potrivit unui sondaj realizat la începutul lunii ianuarie, candidatul pro-european în vârstă de 68 de ani ar putea să câştige în cel de-al doilea tur care se va desfăşura în zilele de 26 şi 27 ianuarie, în care ar putea obţine 48,5% contra 44% cât ar avea preşedintele demisionar.


Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6528
RON
11 Dec
noapte -1 °
zi 2 °
Ultimele joburi adaugate
24 H