Ecaterina Andronescu: De regulă, protestele se fac împotriva Puterii

Ecaterina Andronescu se opune organizării mitingurilor PSD împotriva statului paralel. Ea a spus că protestele nu sunt cel mai potrivit lucru înaintea sărbătorilor.

RomaniaTV.net
05 dec. 2017, 11:58
Ecaterina Andronescu: De regulă, protestele se fac împotriva Puterii

„Personal nu cred că este cea mai potrivită soluție în preajma sărbătorilor să facem acest lucru. Nu am avut posibilitatea să mă exprim în partid în legătură cu acest subiect, dar dacă o să fie cazul, o să am această poziție. Care este rațiunea unor proteste când PSD este la putere? De regulă, protestele se fac împotriva Puterii. Ideea acestor proteste se leagă de un semnal care trebuie dat să înceteze orice fel de abuzuri”, a declarat Ecaterina Andronescu la Digi24.

Senatorul PSD a spus că nu există stat paralel, una din temele de forţă ale partidului.

„Nu știu să dau răspunsul la această întrebare (dacă există stat paralel – n.r.). Vreau să trecem peste ea. Cred că statul acesta este unul funcțional atât timp cât toate instituțiile lui funcționează în limitele prevăzute de lege”.

Citeşte şi: Mihai Chirica, primarul Iaşului: Nu consider necesar un miting PSD. Liviu Dragnea trebuie îndepărat, pentru că este nociv