Echinocţiul de toamnă 2017 influenţează astrele. Ce aduce acest eveniment pentru fiecare zodie

Echinocţiul de toamnă are loc când Soarele traversează ecuatorul din emisfera nordică în cea sudică, iar datele în care evenimentul se produce variază de la an, între 21-24 septembrie, cele mai frecvente date fiind 22 sau 23.

21 sept. 2017, 10:12
Echinocţiul de toamnă 2017 influenţează astrele. Ce aduce acest eveniment pentru fiecare zodie

Iată cum influențează Echinocțiul de toamnă 2017 zodiile

Atenția Berbecilor se va îndrepta spre partenerul de viață. Cei singuri, își vor dori mai mult ca oricând o relație pe termen lung.

Viața profesională a Taurilor primește, din plin, ajutorul astrelor.

Dragostea, partenerul de viață și copiii vor acapara atenția, energia și timpul nativilor Gemeni. Mulți dintre ei își vor dori încă un copil sau se vor hotărî să se căsătorească după ce vor primi vești legate de o sarcină neplanificată.

Soarele va intra în zodia Balanță, unde se află Marele Benefic Jupiter, iar afacerile de familie sau afacerile imobiliare ale Racilor vor înregistra profit considerabil. Prezența Soarelui și a planetei Jupiter în Balanță poate însemna, pentru Raci, și mutarea într-o casă mai mare sau mărirea familiei.

Soarele va intra în zodia Balanței, alături de Jupiter, aducându-le nativilor Leunumeroase invitații la diferite evenimente, posibil și în străinătate. Multe dintre acestea vor avea caracter profesional și îi vor ajuta pe Lei să se perfecționeze în domeniul lor de activitate.

Pentru Fecioare, se anunță noroc în plan financiar, soluții și câștiguri neașteptate.

Soarele în zodia lor le dă Balanțelor energie, curaj și ambiție, dar planetele aflate în zodia Fecioară le cer să își pregătească, temeinic, proiectele personale.

CITEȘTE CONTINUAREA PE HUFF.RO!