Echinocţiu de toamnă 2017. Cum sunt influenţate zodiile de cel mai important eveniment astronomic al toamnei

Echinocţiu de toamnă 2017. Principalul eveniment astronomic al săptămânii 18-24 septembrie este echinocțiul de toamnă, care va avea loc pe data de 22 septembrie. Iată, așadar, ce ne așteaptă în această săptămână din punct de vedere astrologic.

13 sept. 2017, 15:23
Echinocţiu de toamnă 2017. Cum sunt influenţate zodiile de cel mai important eveniment astronomic al toamnei

BERBEC

Echinocțiul de toamnă vă ajută să vă detașați de problemele cotidiene și să vă regăsiți echilibrul interior.

În această săptămână, sunt favorizate dezacordurile cu partenerul de viață. Așa că aveți mare grijă și faceți tot ce ține de voi pentru a nu intra în conflicte majore cu acesta. Pentru nativii singuri, nu este o perioadă favorabilă intrării într-o relație, întrucât pentru ei urmează o perioadă bulversantă.

Financiar, traversați o perioadă confuză, drept urmare nechibzuința vă poate destabiliza destul de serios bugetul. Din punct de vedere al sănătății, veți avea un tonus de zile mari și veți fi plini de energie, prin urmare această perioadă este foarte favorabilă începerii unui regim de slăbire și practicării unui sport.

TAUR

Urmează o perioadă destul de bună din punct de vedere relațional, atât pentru Taurii implicați deja într-o relație de cuplu, cât și pentru cei care nu formează încă un cuplu. Dacă vă aflați printre cei care au deja un partener, veți redescoperi armonia și fluturii în stomac de la începuturi. Dacă, în schimb, faceți parte dintre nativii singuri, aveți șanse destul de mari să intrați într-o relație lungă chiar în primele zile ale acestei săptămâni.

Cu banii nu vor fi probleme, în perioada următoare, cu condiția să nu vă asumați riscuri financiare majore. Deși nu vor exista probleme majore de sănătate, unii dintre voi s-ar putea confrunta cu alergii ușoare sau cu dureri articulare. Din fericire, nimic grav.

GEMENI

Echinocțiul de toamnă vă predispune la introspecție, iar acest lucru vă va ajuta să vă lămuriți o serie de probleme existențiale.

Jupiter va influența pozitiv cuplurile în care se află Gemeni. Veți experimenta senzații unice, de multă vreme uitate. Cu sprijinul lui Venus, mulți dintre Gemenii singuri se vor bucura de cine la lumina lumânărilor și, de asemenea, de plimbări romantice în compania unor persoane speciale.

Vești bune din punct de vedere financiar. În această săptămână, astrele sunt de partea voastră și vă ajută să câștigați bani din cele mai neașteptate surse. În ce privește sectorul sănătății, problemele de sănătate care v-au dat bătaie de cap până acum sunt pe cale să se amelioreze.

RAC

Echinocțiul de toamnă din 22 septembrie vă va determina să meditați îndelung la relația de cuplu și, în unele situații, să luați o decizie legată de aceasta. Cu siguranță, orice decizie ați lua, aveți încredere că va fi cea bună.

Din punct de vedere financiar, săptămâna aceasta nu este tocmai propice luării unor decizii importante.

În sectorul sănătății, beneficiați de protecția de Jupiter, așa că veți deborda de energie și veți avea un tonus excelent. Mare atenție, însă, la variațiile mari de temperatură din această perioadă, deoarece sunteți predispuși la afecțiuni respiratorii care vă pot țintui la pat.

LEU

Echinocțiul de toamnă favorizează introspecția, un lucru de foarte bun augur pentru voi, căci de multă vreme aveați nevoie să vă împăcați cu voi înșivă și să găsiți răspunsuri la întrebări care vă frământă.

Saturn complică relația voastră de cuplu, drept urmare disputele au șanse să degenereze foarte ușor. Fiți foarte atenți la vorbele pe care le rostiți. Ați putea regreta nu peste mult timp cuvintele grele aruncate partenerului de viață. Pentru cei singuri, începe perioada marilor iubiri.

Din punct de vedere financiar, în această perioadă astrele favorizează riscurile de pierderi – poate fi vorba de bani sau de obiecte. Încercați să petreceți mai mult timp în natură. Acest lucru vă va ameliora considerabil starea psihică.

FECIOARĂ

În cazul vostru, echinocțiul de toamnă favorizează noile angajamente de pe urma cărora veți avea un profit semnificativ.

Jupiter protejează viața voastră de cuplu, prin urmare veți simți nevoia să vă dedicați unor activități recreative împreună cu partenerul. Lucru de care, de altfel, relația voastră chiar avea nevoie. În această perioadă, nativii singuri vor fi tentați să se arunce cu ochii închiși în diferite relații de care, în final, vor fi complet nemulțumiți.

În sectorul financiar, vești foarte bune. Veți avea idei bune, grație cărora veți putea face mulți bani. Urmează o perioadă în care vă veți bucura de o sănătatea fizică și psihică excepțională, motiv pentru care ar trebui să profitați să demarați noi proiecte.

BALANȚĂ

Echinocțiul de toamnă are loc în zodia voastră, așa că nu greșim dacă spunem că sunteți zodia cea mai favorizată de astre. prin urmare, deciziile pe care le veți lua, dar și angajamentele pe care le veți face în perioada următoatr vor fi cele mai bune și cele mai inspirate. Mai mult, veți fi plini de energie pozitivă, ceea ce vă va fi de mare ajutor în toate sectoarele vieții.

Chiar dacă, în ultima vreme, relația de cuplu n-a mai constituit centrul preocupărilor voastre, în perioada care urmează aceasta va redeveni importantă pentru voi. Astfel încât veți reuși să vă impresionați și să vă recuceriți partenerii de viață.

În sectorul financiar, în perioada următoare câștigurile vor fi semnificative. Din punct de vedere al sănătății, unii dintre voi s-ar putea confrunta cu mici probleme digestive, însă, din fericire, nimic grav.

SCORPION

Echinocțiul de toamnă favorizează regăsirea echilibrului, așa că, dacă în ultima vreme ați fost copleșiți de gânduri negre iar dezamăgirile s-au ținut lanț, urmează o perioadă în care vă veți regăsi echilibrul și în care veți găsi soluții la mare parte dintre problemele care vă copleșeau.

Viața de cuplu va fi în centrul preocupărilor voastre. Pentru nativii singuri, veștile sunt mai puțin bune. Și asta pentru că urmează o perioadă dificilă, în care vor fi copleșiți de singurătate și, în unele cazuri, chiar cuprinși de disperare la gândul că sufletul lor pereche este de negăsit.

Vești bune din punct de vedere financiar – astrele vă vor sprijini să câștigați bani cu destul de multă ușurință. În sectorul sănătății, pot exista ceva probleme cu sănătatea psihică. Încercați să vă relaxați sau, și mai bine, dacă timpul și buzunarul vă permit, faceți 4-5 ședințe de psihoterapie.

SĂGETĂTOR

Relațiile conjugale ale Săgetătorilor cunosc o îmbunătățire considerabilă, întrucât vor fi o prioritate pentru ei. Cei singuri vor avea parte de o serie de întâlniri cu persoane de sex opus foarte atrăgătoare, însă, din nefericire, există riscul să aleagă greșit. În sectorul financiar, sunt de notat cheltuieli destul de mari cu taxele către stat, cu utilitățile. Din fericire, câștigurile vor fi direct proporționale cu cheltuielile. Din punct de vedere al sănătății, deși nu sunt probleme majore de semnalat, n-ar fi rău ca acești nativi să se aplece mai mult asupra lor înșiși pentru a-și lămuri anumite probleme sufletești. Cu atât mai mult cu cât echinocțiul de toamnă favorizează introspecția și meditația, așadar demersul lor va fi fructuos.

CAPRICORN

Aspectul armonios al lui Mercur protejează relația de cuplu a Capricornilor în perioada următoare. Grație complicității Lunii, și nativii singuri vor avea ocazia să cunoască o persoană care să corespundă gusturilor lor. Marte îi determină pe acești nativi să-și asume riscuri financiare mari, ceea ce nu este deloc recomandat dacă vor să nu se confrunte cu pierderi. Vești bune pentru nativii care se confruntă cu probleme de sănătate – este o perioadă favorabilă refacerii. În sfârșit, după o perioadă îndelungată în care, din diferite motive, au fost foarte tensionați, Capricornii vor reuși să se destindă, grație influenței echinocțiului de toamnă. De asemenea, vor reuși să se încarce cu energie și să se pregătească pentru perioadele solicitante care vor urma.

VĂRSĂTOR

Puterea de seducție a Vărsătorilor va atinge apogeul în această săptămână. Nativii care au deja o relație de cuplu ar trebui să fie cu băgare de seamă la cuceririle pe care le fac dacă vor să-și păstreze relația de până acum. Cei singuri se gândesc din ce în ce mai mult la a-și forma o relație stabilă. În sectorul financiar, sunt posibile pierderi, așa că mare grijă la ce investiții faceți în această perioadă, mai ales dacă aparțineți celei de-a doua decade a zodiei. Grație influenței lui Mercur, energia și tonusul Vărsătorilor vor fi la cote maxime.

PEȘTI

Peștii vor avea o comunicare foarte bună cu partenerii de cuplu, aspect favorizat de Venus. Urmează o perioadă excepțională pentru nativii singuri – Soarele îi va face să strălucească, iar Venus le va amplifica șarmul. Nu le rămânde decât să cucerească. Din punct de vedere al banilor, Jupiter le va fi alături Peștilor ajutându-i să se bucure de un mic succes financiar. De remarcat o îmbunătățire a sănătății psihice și o tendință spre optimism, pe care Peștii n-au mai avut-o de ceva vreme.