ECLIPSA DE LUNA 27 IULIE 2018: Ce mantră să adopţi pentru această perioadă în funcţie de zodia ta

Iulie este o lună plină în ceea ce privește activitatea astrologică și culminează cu Mercur retrograd pe 26 iulie și o eclipsă totală de luna sângerie pe 27 iulie. Luna Roșie influențează zodiile diferit de modul în care le influențează Luna Plină - și asta deoarece aceasta vine întotdeauna însoțită de o eclipsă totală de lună.

RomaniaTV.net
24 iul. 2018, 07:11
ECLIPSA DE LUNA 27 IULIE 2018: Ce mantră să adopţi pentru această perioadă în funcţie de zodia ta

Iată care este mantra după care să vă ghidați în următoarea perioadă în funcție de zodie:

Berbec

Mantra ta: „Am răbdare și totul va fi bine”

Pentru a scăpa de agitație, este important să repeți de mai multe ori pe zi o mantră care cultivă arta răbdării.

Este posibil să fii destul de concentrată asupra planurilor tale și să simți nevoia să grăbești lucrurile. Însă învața să ai răbdare și să acorzi o atenție deosebită detaliilor; acest obicei poate schimba complet jocul tău.

Citeşte şi Horoscop de Eclipsa totală de Lună plină sângerie, vineri 27 iulie. Ce TREBUIE să se schimbe? Cum este ATINSĂ zodia ta!

Taur

Mantra ta: „Îmbrățișez schimbarea”

Ești o persoană căreia îi place stabilitatea și cauta în mod consistent liniște. Este posibil ca acum să fii blocată într-o rutină, iar astrele îți oferă posibilitatea de a ieși din zona de confort și de a face lucruri minunate. Fii deschisă către schimbare pentru că îți va aduce beneficii la care nici măcar nu te aștepți.

Gemeni

Mantra ta: „Sunt în echilibru cu viața mea”

Ești o persoană fermecătoare, cu dorința de aventură și distracție. O modalitate utilă de a găsi un echilibru între aceste stări este aceea de a repeta o mantră simplă, ajutându-te că pentru o clipă să te conectezi la sentimentele și emoțiile tale adevărate.

Citeşte şi HOROSCOP: Ce zodii sunt dispuse să acorde o a doua şansă

Rac

Mantra ta: „Dețin controlul asupra vieții mele”

Ai nevoie de puțin curaj pentru a merge mai departe cu planurile tale. Poate că în această perioadă îți este teama de lucrurile noi, de respingere sau eșec. Însă amintește-ți că tu ești singura care deține controlul asupra vieții sale și tot tu poți face schimbările pe care ți le dorești pentru un viitor mai frumos.

Citeşte continuarea pe Kudika.ro.