ECLIPSĂ DE SOARE. Ce evenimente catastrofale aduce fenomenul

În această noapte are loc ultima eclipsă din acest an. Este o eclipsă parţială de Soare și nu va fi vizibilă la noi în țară. Cu toate că românii nu o vor putea urmări, astrologii susţin că efectele eclipsei ne vor influența totuși. Specialiştii avertizează că fenomenul aduce evenimente catastrofale.

23 oct. 2014, 10:27
ECLIPSĂ DE SOARE. Ce evenimente catastrofale aduce fenomenul

Eclipsa parţială de Soare va putea fi observată de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii şi din Mexic. Cu toate că românii nu vor putea urmări eclipsa, astrologii susţin că nu vom fi ocoliţi de efectele produse de acest fenomen.

„Soarele intră în scorpion şi tot pe data de 23, când va fi eclipsa, va intra şi venus în scorpion, planeta iubirii, astrul iubirii. Într-o astfel de săptămână, unii vor trăi senzaţia celui de al nouălea cer, acolo unde fericirea este maximă, supremă, şi tot într-o astfel de săptămână se deschid porţile cu cele 9 trepte către infern”, a explicat astrologul Mariana Cojocaru la România TV.

Fenomenul îi îngrijorează însă pe specialişti pentru că ar aduce evenimente negative în viața personală, dar și catastrofe şi condiţii meteorologice cu un grad mare de risc pentru populaţie.

CITEŞTE ŞI ECLIPSĂ DE SOARE: Cum şi unde va fi vizibilă

„Totul se produce pe un aspect astral numit drumul de foc sau via combusta. Acest drum de foc, marcat foarte interesant de două planete cu încărcătură mare, considerată mai degrabă distructivă, decât constructivă şi afectează în primul rând nativii zodiei Scorpionului”, a mai spus astrologul.

Anul 2014 a fost marcat de alte trei fenomene similare: două eclipse totale de Lună, denumite în mod popular şi „Lună sângerie” şi o eclipsă inelară de Soare. Următoarea eclipsă de Soare vizibilă din România va avea loc pe 20 martie 2015.