ECLIPSĂ de soare şi LUNĂ nouă la început de septembrie. Astrologul Minerva anunţă schimbări MAJORE pentru unele zodii VIDEO

Luna septembrie debutează cu două fenomene astronomice: eclipsă de soare şi Lună Nouă. Astrologii spun că aceste două evenimente vor aduce schimbări majore în viaţa unora, în special pentru zodiile Fecioară, Peşti, Săgetător şi Gemeni. Vestea bună este că schimbările vor fi, cel mai probabil, în sens pozitiv.

RomaniaTV.net
01 sept. 2016, 08:33

Eclipsa de soare şi Luna Nouă vizează în special axele Fecioară – Peşti şi Gemeni – Săgetător, semne mutabile. Trebuie însă ca toţi nativii să fie foarte atenţi la planul material şi valoric, întrucât Mercur a intrat în mişcare retrogradă.

„Eclipsa solară inelară de azi înseamnă că Luna se află în cel mai îndepărtat punct faţă de Pământ şi apare ca un disc, iar Soarele apare ca un inel în jurul lunii”, spune Minerva.

Astrologii spun că astfel de fenomene anunţă evenimente importante: căsătorie, despărţire, naşterea unui copil, semnarea unui act important sau chiar începutul unei afaceri. Anumite semne zodiacale vor fi influenţate direct şi în sens pozitiv de aceste fenomene.

„Eclipsa de soare amplifică lucrurile bune, iar viaţa unora va lua întorsături la 180 de grade. În funcţie de tema natală a fiecăruia dintre noi, schimbările pot fi bune sau mai puţin bune. Această eclipsă poate sp ne punp pe tapet evenimente pe care nu le-am rezolvat în ultimii doi ani şi jumătate, în special pentru cei din Fecioară, Peşti, Săgetător şi Gemeni”, spune astrologul Minerva.

Schimbările care se produc acum vor dura până la 1 martie 2017.