Edmond Tălmăcean LOVEŞTE din nou. „Obama Yes I Can..” FOTO

Ajuns celebru nu doar în ţară după ce a imitat dansul lui Michael Jackson şi l-a parodiat pe comentatorul Dumitru Pelican, Edmond Tălmăcean a dispărut treptat din atenţia presei. Între timp a părăsit PDL pentru PMP, iar vara asta şi-a petrecut concediul în Statele Unite, a vizitat Casa Albă, s-a fotografiat de la pupitrul lui Barack Obama şi a făcut poze cu mic dejunurile consistente ce au aservit obezităţii atâtea milioane de americani.

25 iul. 2014, 16:01

Edmond Tălmăcean şi-a ţinut la curent prietenii de pe Facebook cu periplul său american, început la coasta de Vest. Se poate spune că pentru fostul pedelist a fost un pelerinaj pe urmele idolului său, Michael Jackson, din celebritatea căruia a avut şi el parte de o bucăţică datorită dansului dintr-un studio de televiziune. Astfel, Tălmăcean a făcut poze la Los Angeles, Hollywood pe Walk of Fame şi la Universal Studios şi Santa Monica.

Finala Campionatului Mondial de Fotbal 2014 a văzut-o într-un local cu îmbietorul nume de „Hooters of Santa Monica”. 

Din California a plecat la Las Vegas şi apoi la San Francisco fotografiindu-se cu celebra închisoare Alcatraz în spate.

Avionul l-a dus apoi pe tărâmul mormonilor, la Salt Lake City şi de acolo la Wahington. „Sunt online in the air. Aşa da”, scria Edmond Tălmăcean manifestându-şi mulţumirea faţă de serviciile companiilor aeriene americane.

Dacă e să ne luăm după numărul fotografiilor, vizita la Washington l-a încântat cel mai mult. S-a pozat gesticulând de la pupitrul la care vorbeşte cu presa Barack Obama, la poalele Capitoliului şi la sediul central al FBI.

 

Citeşte şi Pedelistul Edmond Tălmăcean, chinuit din nou de talent