EDU.RO REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ BUCUREŞTI 2018. 53 de medii de 10, în Capitala. Vezi rezultatele

EDU.RO REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ BUCUREŞTI 2018. Zi cu emoții pentru elevii care au susținut săptămâna trecută Evaluarea Națională 2018. Marți, 19 iunie, s-au afişat rezultatele la Evaluarea Națională 2018. Notele au fost afișate şi la avizierele centrelor unde au fost susținute examenele, dar și online, pe evaluare.edu.ro. 

19 iun. 2018, 08:19
EDU.RO REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ BUCUREŞTI 2018. 53 de medii de 10, în Capitala. Vezi rezultatele

EDU.RO REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ BUCUREŞTI 2018 AICI. 

53 de elei au obţinut media 10 la examenul de Evaluarea Naţională 2018. Cele mai multe medii de 10 au fost la Liceul Teoretic Internaţional de Informatică Bucureşti şi la Colegiul Naţional de Informatică „Tudor Vianu”, patru la fiecare, şi la Şcoala Gimnazială 79, unde sunt 3 medii de 10.

Examenul a început luni, 11 iunie, cu proba scrisă la Limba și literatura română. Miercuri, 13 iunie, a fost organizată proba la Matematică, iar joi, 14 iunie, proba la Limba și literatura maternă. Evaluarea Naţională se desfăşoară, anual, într-o singură sesiune. Media generală obținută în cadrul EN VIII are o pondere de 80% în calculul mediei pe baza căreia se realizează admiterea în clasa a IX-a.

Cea mai mare promovabilitate la Evaluare Națională din ultimii ani a avut-o Bucureștiul, cu cifre care urcă către 90%. Brăila este apoi județul campion la elevii care au obținut medii peste 5 și au promovat examenul de Evaluare Națională, reușind la un moment dat să detroneze Capitala. La fel, cei mai mulți elevi care au luat media 10 la Evaluarea Națională se regăsesc,în majoritatea situațiilor, în București.

VEZI AICI REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ BUCUREŞTI, potrivit EDU.RO

RomaniaTV.net îţi prezintă, în timp real, REZULTATELE FINALE LA EVALUARE NAŢIONALĂ 2017, informaţii despre rata de promovare, precum şi informaţii despre ADMITEREA LA LICEU şi REPATIZAREA COMPUTERIZATĂ.