Educatoarea care şi-a ucis fiica în vârstă de patru ani, reţinută. Vezi ce le-a spus femeia anchetatorilor

Procurorii au decis, după trei ore de audieri, reţinerea pentru 24 de ore a femeii de 38 de ani care şi-a ucis fetiţa în vârstă de patru ani. Oana Neţ le-a spus procurorilor că nu are o explicaţie logică pentru fapta sa.

14 mart. 2018, 14:55
Educatoarea care şi-a ucis fiica în vârstă de patru ani, reţinută. Vezi ce le-a spus femeia anchetatorilor

Oana Neţ, femeia de 38 de ani care şi-a ucis fetiţa de patru ani, a fost reţinută pentru 24 de ore.

Aceasta le-a spus procurorilor, în timpul audierilor, care au durat aproximativ trei ore, că nu are o explicaţie logică pentru fapta sa şi a susţinut că s-a gândit intens, în ultima vreme, la divorţul de soţul său.

Oana Neţ a fost încătuşată şi transferată în Arestul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş.

Joi dimineaţa, femeia va fi prezentată judecătorilor de la Tribunalul Timiş, cu propunere de arestare preventivă.

Crima a avut loc marţi seară într-o casă din cartierul Ronaţ, aflat la marginea Timişoarei, femeia sunând la numărul de urgenţe 112 în jurul orei 23.00. După ce a sunat la 112 pentru a anunţa crima, femeia s-a încuiat în casă, iar poliţişti au fost nevoiţi să forţeze uşa pentru a intra.

Fetiţa de patru ani era decedată, înecată în cada de la baie şi cu venele de la mâini tăiate.

În locuinţă, în momentul crimei, se afla şi străbunica fetei, o femeie de 84 de ani, bătrână şi bolnavă, care nu a auzit nimic suspect.

În timpul cercetării la faţa locului, femeia le-a spus poliţiştilor că a înghiţit erbicid, în încercarea de a se sinucide şi a început să vomite. Un echipaj SMURD a preluat-o pe aceasta şi a dus-o la Spitalul Municipal Timişoara, sub escortă, apoi a fost transferată la Spitalul Judeţean Timişoara.

Mai mulţi martori le-au declarat poliţiştilor că, cel mai probabil, femeia a recurs la gestul de a-şi ucide fetiţa după o ceartă cu soţul ei, care i-ar fi cerut divorţul. Femeia, în vârstă de 38 de ani, a fost educatoare timp de 15 ani la grădiniţa din satul Murani, din judeţul Timiş. În urmă cu trei săptămâni, ea a cerut concediu fără plată invocând că a obosit să facă naveta şi că vrea să îşi caute un loc de muncă mai bine plătit.