Educatoarele care au agresat copiii de la o grădiniţă din Constanţa, audiate VIDEO

Cazul revoltător al copiilor abuzaţi la o grădiniţă din Constanţa a ajuns pe masa procurorilor. Educatoarea bătăuşă, dar şi cele două directoare ale centrului au fost audiate. Cea care a fost surprinsă de camerele de supraveghere în timp ce îi brusca pe micuţi le-a spus anchetatorilor că, de fapt, îi dojenea din iubire.

09 sept. 2014, 06:00
Educatoarele care au agresat copiii de la o grădiniţă din Constanţa, audiate VIDEO

La începutul lunii iunie, cazul a şocat opinia publică. Copiii dintr-o grădiniţă privată din Constanţa erau umiliţi și maltratați de educatoare. Potrivit înregistrărilor audio depuse la dosar, îngrijitoarele le dădeau copiilor să bea vin, pentru a adormi mai uşor la prânz, informează România TV. Părinţii susțin că lucrurile ar fi mers chiar şi mai departe.

Le dădeau copiilor somnifere. Ni s-a spus că doamna din conducere ar fi lucrat ca psiholog la un centru cu copii cu dizabilităţi şi, firesc că faci legatura, de acolo putea să le procure„, a declarat părintele unui copil.

Acum, educatoarea incriminată a dat explicații în faţa procurorilor. Femeia, care este soţia şefului Seminarului Teologic din oraş şi mama a doi copii, le-a spus anchetatorilor că are conştiinţa împăcată. Ea a declarat că îi dojenea pe cei mici din iubire.

Prin avocaţii lor, părinţii copiilor care apar pe înregistrări au cerut ca femeile să fie cercetate pentru rele tratamente aplicate minorilor. Ei vor ca şi administratorii grădiniţei să răspundă în faţa legii pentru înşelăciune, și asta pentru că mai târziu a ieşit la iveala faptul că grădinița nu avea autorizaţie de funcţionare. Procurorii trebuie să ia o decizie în acest caz până la finalul săptămânii.

CITEŞTE ŞI: Reacţie halucinantă a părinţilor copiilor bătuţi la grădiniţă: „E ceva normal, şi noi acasă îi batem pe copii”