Efectul Coca-Cola. Ce s-a întâmplat cu o tânără după ce a renunțat să mai bea PATRU LITRI de SUC pe zi

O femeie din Marea Britanie şi-a schimbat viaţa în bine în momentul în care a renunţat să mai bea 4 litri de Coca-Cola pe zi. Astfel, ea a slăbit zeci de kilograme.

01 sept. 2015, 08:59

Sarah Turner din Birmingham a slăbit 54 de kilograme după ce a încetat să mai bea Coca-Cola. Englezoaica a povestit cotidianului că obișnuia să consume aproximativ 4 litri din această băutură carbogazoasă în fiecare zi, potrivit Mirror.

Citeşte şi Ce se întâmplă cu un Samsung Galaxy S6 după ce îl ţii în Coca-Cola. Nu te aşteptai la asta VIDEO

Tânăra a decis că terbuie să îşi schimbe stilul de viaţă în momentul în care a ajuns să cântărească 111 kilograme. Astăzi, a ajuns la 57 de kilograme, având haine cu opt numere mai mici.

Eram complet dependentă de Cola. Puteam să beau toată ziua fără să mă gândesc la efectele asupra corpului”, a declarat jurnaliștilor de la tabloidul britanic. „Eram obosită și lipsită de energie toată ziua, iar acum pot ieși cu copiii și să alerg cu ei în parc„, adaugă femeia, mamă a trei copii.

Citeşte şi Nu încercaţi asta acasă! Ce se mai poate face cu Coca Cola. VIDEO

Inedit este că această transformare a fost începută în urmă cu un an, iar Sarah consideră că renunţatul la sucul carbogazos a ajutat-o să piardă în greutate.

„Toate produsele noastre pot fi consumate în cadrul unei alimentații echilibrate și a unui mod de viață sănătos„, a declarat un purtător de cuvânt britanic al mărcii Coca-Cola.