Ei decid câştigătoarea Ligii 1. CCA a anunţat arbitrii de la Steaua-Astra şi CFR Cluj-Viitorul

CCA a apelat pentru meciurile decisive de duminică la arbitrii care au condus şi confruntările din turul play-off-ului în meciurile Viitorul - CFR şi FCSB - Astra Giurgiu.

18 mai 2018, 08:02
Ei decid câştigătoarea Ligii 1. CCA a anunţat arbitrii de la Steaua-Astra şi CFR Cluj-Viitorul

Comisia Centrală a Arbitrilor a decis cine vor fi „centralii” ce vor oficia la cele două partide la capătul cărora se va decide noua campioană. CFR – Viitorul îl va avea arbitru pe Istvan Kovacs, în timp ce pe Arena Naţională va fi bucureşteanul Marius Avram. Cei doi sunt exact cei care au arbitrat şi meciurile respective disputate acum 5 săptămâni în turul play-off-ului.

Pe parcursul actualului campionat, Marius Avram a fost la nu mai puţin de 4 meciuri ale echipei lui Dică. Palmaresul e foarte bun pentru FCSB: 4 victorii şi un egal, acesta din urmă în derby-ul cu Dinamo, când Teixeira a egalat la ultima fază a partidei. Disputa cu Astra de duminică va fi prima pe teren propriu pentru FCSB cu Avram la centru.

Ca şi Avram în cazul FCSB-ului, Kovacs a arbitrat-o şi el pe CFR în acest sezon de 4 ori. Totuşi, palmaresul din perspectiva echipei lui Dan Petrescu e total diferit. Dacă FCSB a luat 10 din 12 puncte posibile cu Avram la centru, CFR are numai 5 puncte din 12 cu Kovacs arbitru.